Homeopatia

Príspevok v téme: Homeopatia
jazz

Boli ste uz na homeopatickom vysetreni? sko to prebieha? kolko vas to vyslo a zabrala liecba?

V Nitre je pan Šmidriak, homeopat, ktory tam ma aj pristroj na meranie hormonov.. ja mam konkretne problem s padanim vlasov a neustale meskajucou menstruaciou- 4 mesacne meskanie je u mna normalka. Cele sa to zacalo pred 2 rokmi, ked sme sa prestahovali, pri tom som nic nemenila, stravujem sa pravidelne a zdravo a sportujem, tak nechapem preco sa ma tieto problemy drzia ako kliest.

Chcem to vyriesit a poradili mi homeopatiu, aky je vas nazor???

kriskros

Homeopatia zničila mojej blízkej známej život, brala homeopatikum proti depresii a podobne. Uplne ju to zmenilo, ako keby je niekto iný. Môžem povedať že ohlúpla. Je to strašné zlo, a budem sa pokúšať ju vrátiť späť. Homeopatia je biela mágia. Dávajte si na to pozor. Hlavne naivný ľudia, ktorý chcú siahnuť po nejakej ,,pomoci" proti depresiam a podobne, radšej si nájdite nejakého koníčka, lebo homeopatia z vás spraví úplnych debilov.

veroooni

ahojky je to vsetko pekne ze sa stravujes zdravo a mas aj pohyb ale to bohuzial nestaci,,,ako sa hovorí:v zdravom tele,zdravy duch..takze ,musis sa pozriet do seba kde asi robis chybu,,vrele odporucam knihu od Luis L. Hayovej-Miluj svoj zivot,,musime si uvedomit kde robime chyby,treba nato dojst a zmenit sa,,ak je zdarava vyziva pohyb a aj duchovny rast v rovnovahe,,,vtedy nemame sancu byt chory,,, Ďakujem..

helus_59

bsolútny nezmysel, že tomu treba veriť, pretože homeopatia je účinná aj u zvieratiek, a tie ako tomu veria?Ja a moja rodina homeopatiu používame 14 rokov a máme len tie najlepšie skúsenosti, zachránila som si deti od alergii, od užívania antibiotík a inej chémie, ktorá má vedľajšie účinky. Takže, ak si chcete pomôcť prírodnou cestou, tak je to homeopatia.V nitre je pani doktorka Dubajová,ktorá je veľká odborníčka a mne veľmi ppomohla.

helus_59

bsolútny nezmysel, že tomu treba veriť, pretože homeopatia je účinná aj u zvieratiek, a tie ako tomu veria?Ja a moja rodina homeopatiu používame 14 rokov a máme len tie najlepšie skúsenosti, zachránila som si deti od alergii, od užívania antibiotík a inej chémie, ktorá má vedľajšie účinky. Takže, ak si chcete pomôcť prírodnou cestou, tak je to homeopatia.V nitre je pani doktorka Dubajová,ktorá je veľká odborníčka a mne veľmi ppomohla.

Vanda PE

Homeopatia mi pomaha pri vsetkych moznych ochoreniach , ktore ma postihnu. Od chripky az po bolest pri menstruacii. Moj homeopat byva v Partizanskom- 0903/ 99 00 88. alebo mail: homeopatia.poradna@gmail.com ....

Well

Homeopatia je prax ktoru vytvoril Samuel Hahnemann, ktorý je presvedčený, že neuveriteľne minute množstvo látok rozpustených vo vode môže mať silný vplyv.
whatstheharm.net

perlorodka

Skúste brať to čo uviedla bella12 vážne, stojí to za zamyslenie. Na vlastných deťoch mám odpozorované, čo dokáže so psychikou homeopatia. Kým ju užívali mávali zlé sny a ten celkový nepokoj v tele sa nedal prehliadnuť. Je to zradné a málokto si to uvedomuje.

Homeo

JAzz, u mna som to nespozorovala, len u toho mojho lekara. On to tiez samozrejme uziva.najprv bol uplne normal, asi cca posledne 4-5 rokov ako vravite ta biela magia a okultizmus nanho zaposobila, neviem ako to napisat. Aj on ma tie pristroje na vyhladavanie spravneho lieku ,,ano nie,, a aj dalsie. A vyznava nabozenstvo ktore je v Indii, neviem presne ake ale po stenach ma vyvesene velke obrazy a na jednom je to Hare Krisna. A teraz ked lieci tak ide viac do psychiky, hovori o karme, minulych zivotoch a tak.
Ale mne to nejako neprekaza, ja tiez verim na karmu osud atd, a nevidim v tej ,,bielej maggi,, nic zle.

jazz

Dakujem za nazory, ja som sa zatial tiez stretla len s pozitivnymi ohlasmi na homeopatiu, zeby to bolo az tak ucinne?

potom som si precitala clanok, co linkla bella12 a tam sa pise o tom ako homeopatia=biela magia, okultizmus.... popatrala som este na nete a celkovo sa krestanstvo velmi nekamarati s touto metodou a vraj to meni psychiku cloveka a este neviem akych demonov tam spominaju.... no fiha, co ja viem?! mozno je to len moj skepticizmus...

Mate s tymto skusenost?? alebo niekoho vo svojom okoli, na kom ste zbadali zmeny po uzivani homeopatik??

-homeo, co si brala homeopatika 10 rokov, spozorovala si nieco?