Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chudnutie 20kg a viac

A-Z

Samozrejme, nema zmysel sa do niecoho nutit a robit to, co by ta od zmeny stravovania mohlo odradzat alebo znechucovat. Psychicka pohoda je velmi dolezita. A mozno niekedy ta vyslovene len "pochyti" zvedavost v suvislosti s tymi prijatymi kcal. 3 - 5 dni a bola by si v obraze, nie cely cas.
A drzis nejaku oddelenu stravu? Ked citam sacharidy + zelenina, potom bielkoviny + zelenina?
Inak, samotne ovocko by si jest nemala, hlavne po tych susenych hrozienkach rychlo vyhladnes - co do mnozstva je to malo = nezasyti, co do prijmu ruchlych cukrov vela. Obcas, samozrejme ano, par kuskov do ovsenych vlociek s jogurtom este lepsie ;)
No a vseobecne maju doru zasycovaciu schopnost bielkoviny (staci biely jogurt, tvaroh atd.) a zelenina (vlaknina).

hrncek

jedavam aj lanove semienka ( tie do jogurtov, salatov a tak), orechy, slnecnicove semienka mavam na olovrant, alebo hrozienkami nahradzam desiatu, ked mam chut na sladke....tak ja neviem, co mam este jest? alebo ako?

hrncek

A-Z, dakujem, ze sa montujes :D
priznam sa to neviem, nepocitam to, jednak je to mojou lenivostou, a jednak tym, ze to nechcem nazyvat chudnutie, a poznam sa, akonahle to zacnem tak brat, pocitat si a pisat, tak sa mi to cele znechuti, uz som sa pokusala tak chudnut a neislo mi to...., ale jem dostatok urcite, dokonca sa mi niekedy zda, ze az privela, ked si pripravujem jedlo na cely den do prace, tak len cumim, kolko toho je, a nie som nikdy hladna, stavalo sa mi to len vecer, a aj to uz jedavam 2 hodiny pred spanim vzdy, takze uz hlad nepocitujem...myslim, si, ze moja strava je aj vyvazena, kazdy den mam rano bud vlocky s jogurtom a ovocim, alebo chlieb so zeleninou, desiata ovocie vacsinou, obed podla chuti, ale vacsinou sacharidy plus zelenina, alebo nejake maso, ryby, a vecera bielkoviny a zelenina....vela pijem, rano zihlavovy alebo matovy caj, a cez den voda, pripadne caje....neviem, kde robim teda chybu....kila idu pomaly dole, pocit nafuknutia uz tiez nemam....tak neviem

A-Z

Hrncek, zase sa zamontujem... :)
Telo si sice musi zvyknut na novy, sprisneny rezim stravovania, na mensi prijem energie, ale pricaste zavrate, resp. pretrvavajuce urcite nie su v poriadku. Pocas chudnutia musis preto o to viac dbat, aby tvoja strava bola vyvazena (pomer sacharidov, bielkovin a tukov, dostatok vitaminov a mineralov, stopovych prvkov), pravidelna, pestra a k tomu dostatok tekutin. Vies zhruba, na akom prijme chudnes? Aby nebol zbytocne prinizky (a mozno aj vcase stagnacie aby este bolo mozne kratkodobo o par kJ ho znizit).

hrncek

jajka, tak super teda, a nenechaj sa vytacat, veci, ktore nemozes zmenit ti za to nestoja :Ddufam, ze to ani ostatne baby zatial nevzdali, ved sme este len zacali v podstate.....mne to ide celkom fajn, len vela pracujem, teraz to hnusne pocasie, tak sa nedalo ist na korcule, co lutujem trocha, lebo minule som sa na nich tak vyblaznila, ze som prisla domov a po sprche uplne spokojna hned zaspala, co sa mi malokedy stava....
len mam taky problem, a neviem, ci to je zmenou stravy, a tym, ze neskoro sa snazim nejest, ze ked spim nahodou dlhsie do takej 10tej, tak sa mi rano strasne kruti hlava, a je mi ako na odpadnutie, ze sa ledva postavim z postele....neviem, ci to je tym, ze dlho spim a tym padom dlho nejem, alebo niecim inym....nestava sa vam to?

Jajka11892

hrncek - celkokm fajn teda aspon ja.. Aj ked dnes som bola v posilke asi 45 minut aj s cestou lebo som sa zasa raz vytočila... No co uz. Ešte tam zájdem v zajtra, stredu a štvrtok a potom konečne s rodičmi dovolenka.. Hádam mi to plávanie prospeje len aby nám počasie vyšlo :)

hrncek

A-Z dakujem, vcera som to tak spravila a nastastie som sa nezobudila na to, ze mi skvrka v zaludku :D. a mam dole dalsie kilo, juchu :D.

A-Z

hrncek,
2 - 3 hodky pred spanim si mozes dat nejaku zeleninku na chrumanie - par koliesok kalerabu a mrkvy, alebo uhorky, co mas rada, pripadne aj pohar acidka alebo biely jogurt, nizkotucny tvaroh.

hrncek

A ako vyriesit neskore prichody domov a jedenie? ja kym sa dostanem do postele su kolkokrat aj 2 hodiny, ked jem naposledy o 20tej, tak som hladna, uz teraz som.....nalievam sa vodou, ale potom som nafuknuta.....ach sakris....ale nechcem jest tak neskoro v noci....a aj ked jem pravidelne cez den, v noci som aj tak hladna, viac ako 3 az 4 hodiny bez jedla nevydrzim, zvykla som si na ten rezim celkom....
inak ta mliecna dieta je nafigu....ja som to volakedy drzala a s tym, ze potom nabehnem na normlanu stravu, aby sa mi len stiahol zaludok. no dopadlo to katastrofalne, po jej tazkom dodrzani som mala chut na vsetko mozne aj nemozne, telo si vypytalo svoje....radsej uprav stravu a dopraj si takmer vsetko s mierou......len si spomalis tou dietou metabolizmus.....to je nafigu....