priateľ-tyran?

Príspevok v téme: priateľ-tyran?
eqwan

Prajem krásnu sobotu,

Mám 20 rokov a priateľa ktorý je odo mna len o mesiac starší,tento rok sme maturovali a chodili spolu do triedy,dokým som s nim nechodila,vobec sa mi nepáčil,predtym som mala vzťah ktorý trval 3 roky,len sa rozpadol,potom som bola asi 4 mesiace sama,ked som si užívala,disko,priatelky a tak,a moj terajší priatel mi to strasne teraz vyhadzuje na oči,aka som bola k*rva,aj ked to neni pravda,nikdy som sa s nikým nezaplietla,len jeho "super"kamarati mu nahovorili hocijaké voloviny,takze ani jedna hádka sa nezaobíde bez toho aby mi povedal aká som bola tupá,aj ked som nič zlého nerobila......teraz som s nim rok!...TYRANI MAJU HESLO:AK SA SPRAVAS PODLA "MOJICH PRAVIDIEL" SI SUPER!NAJLEPSIA!..ALE AK SI DOVOLIS ODPOROVAť A TIETO PRAVIDLA PORUšíš BUDES POTRESTANA...napr.ked idem niekde s rodičmi a dopredu mu to nepoviem,ze niekde idem..budem potrestaná!bud mi da jednu malinku facku,ale kopu výčitok,ze si robim čo chcem vraj....občas je uplne milý,ale ako keby mal svoju druhu stranu tvare...podla neho ma priatelku ktorá ma "hladné oči"..lebo občas prebehnem očami miesto kde stojí nejaky chlap...tak uz mam u neho hladné oči a nestojím ani za cent...neviem co mam robit,som so silami v kely...mam ho nechat aj pre chvilky,ked je mily?alebo ako?..poradte..je to presný profil tyrana??stretli ste sa uz niekdy s tym?

veeronka

egvan, co ti sibe ? tie otazky ani nemozes mysliet vazne. ved je to desne, co pises, tvoj chalan je magor.
Ty len sa len potrebujes posilnit, aby si to dokazala skoncit, vsak?
Skonci to, dievca, cim skorej

soffa

clovek ktory ta ma rad-ti nepovie ze si kurva.po druhe-preco by si sa mu mala spovedat ak ides niekde s rodicmi.to co je za blud.jednoducho mu poviem ze idem prec a dnes sa nestretneme.nie mu to oznamovat 2 dni predtym. za tretie-malicka facka uz teraz,,ked len spollu chodite???si uvedom ze je to len chudak a ze bude len a len horsie.ja sa necudujem ze poniektore trpite vo vztahu,ved ako si zariadis tak sa budes mat!!!

líštička

Mne až rozum niekedy zastáva, čo všetko baby dobrovoľne trpia svojim priateľom. Chceš radu? mala si sa s ním rozísť už v okamihu, keď ti vynadal prvýkrát. nechápem, prečo mu to doteraz toleruješ. Alebo vieš čo, zostaň s ním a o 5 rokov skončíš s dvoma malými deťmi v azylovom dome, s modrinami po tvári a dolámanou rukou.

lost

Tento """chlap""" je niekedy mily a niekedy kruty. Ale su aj taki co su niekedy mily a inokedy este milsi. Takze je len na tebe ako sa rozhodnes..

ojka

on by si mal každopádne uvedomiť, že TY MU NEPATRÍŠ !!! eqwan, podľa mňa je riešenie len jedno, treba utekať od neho čo najdelej, takýto ľudia sa totižto nezmenia len tak, a keď ho nedokazala zmeniť už laska k tebe a toto si dovoľuje, tak neviem potom čo to je za človeka..... ))-:

adka25

Taky clovek sa nidky nezmeni, ak s nim ostanes bude to len horsie. Mozno si mu aj dovolila aby sa takto ku tebe spraval a on to teraz vyuziva. Ludia sa nemenia.Tiez som mala priatela ktory bol nasilnicky a vzdy som ho ospravedlnovala, ze mal zle detstvo a tak. Bolo to len horsie. Mal to v sebe. Tak isto je to s tym tvojim. Ja by som odisla.

makovnik

eqwan vobec nepochybujem o tom, ze uz ti rovnake/podobne rady, ako my tu na fore dalo mnoho ludi v tvojom okoli. Otazne je vsak to, ci chces naozaj predtym vsetkym otvorit oci dokoran alebo radsej budes na to stale pozerat s prizmurenymi ocami a stale dookola si navravat, ze sa to mozno zlepsi. Aby si ale potom nelutovala lebo strateny cas ti uz nikto nevrati.

rena23

eqwan, Ty mu nechces ublizit! A on Tebe moze? To, ze aj jeho otec bol taky, ho neospravedlnuje. Nech sa ide liecit. Ale to je jeho problem, Ty si nenechaj znicit zivot. Je jasne, ze ked ho lubis, mas snahu ho ospravedlnovat, ale nie je dovod. Daj si poradit od nas, ktori toho uz mame v zivote viac za sebou, TOTO NEMOZE DOPADNUT DOBRE!