Prajem krásnu sobotu,
Mám 20 rokov a priateľa ktorý je odo mna len o mesiac starší,tento rok sme maturovali a chodili spolu do triedy,dokým som s nim nechodila,vobec sa mi nepáčil,predtym som mala vzťah ktorý trval 3 roky,len sa rozpadol,potom som bola asi 4 mesiace sama,ked som si užívala,disko,priatelky a tak,a moj terajší priatel mi to strasne teraz vyhadzuje na oči,aka som bola k*rva,aj ked to neni pravda,nikdy som sa s nikým nezaplietla,len jeho "super"kamarati mu nahovorili hocijaké voloviny,takze ani jedna hádka sa nezaobíde bez toho aby mi povedal aká som bola tupá,aj ked som nič zlého nerobila......teraz som s nim rok!...TYRANI MAJU HESLO:AK SA SPRAVAS PODLA "MOJICH PRAVIDIEL" SI SUPER!NAJLEPSIA!..ALE AK SI DOVOLIS ODPOROVAť A TIETO PRAVIDLA PORUšíš BUDES POTRESTANA...napr.ked idem niekde s rodičmi a dopredu mu to nepoviem,ze niekde idem..budem potrestaná!bud mi da jednu malinku facku,ale kopu výčitok,ze si robim čo chcem vraj....občas je uplne milý,ale ako keby mal svoju druhu stranu tvare...podla neho ma priatelku ktorá ma "hladné oči"..lebo občas prebehnem očami miesto kde stojí nejaky chlap...tak uz mam u neho hladné oči a nestojím ani za cent...neviem co mam robit,som so silami v kely...mam ho nechat aj pre chvilky,ked je mily?alebo ako?..poradte..je to presný profil tyrana??stretli ste sa uz niekdy s tym?