Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Motivácia

lienocka2808

no ja sa motivujem tak, ze pozeram na chude babenky, a to je moja najvacsia motivacia, ze chcem vyzerat ako oni. Naposledy mi to vydrzalo 4mesiace som sa zdravo stravovala schudla som 9kg. Bohuzial prisla dovolenka a za dva tyzdne som to mala do kila spat.

kulturista

Skus to ako ja. Venujem sa kulturistike a vždy si dám nejaký ciel na istý čas napr. 3-4 mesiac že vytlačím o 5 kg viac a aj vytlačím pretože chcem. Daj si aj ty ale vždy to musí byť reálny ciel.
Držím palce :)

zuzic

miliotta fakt ti to preslo ked si sa hybala? lebo ja som tiez spozorovala ze ked mam aktivny pohyb, sportujem alebo tak ovela lepsie sa mi odvtedy dycha co sa tykalo aj chronickej nadchy ovela sa zlepsila. osm myslela ze nahoda ale mozno na tom fakt neico bude

sylvicenka

aj ja by som si chcela od vas nechat poradit... tak co je moj problem, pred fitkom sa natlacim cokoladou, poviem si sak ju vypotim... a po fitku sa napcham dalsiou, lebo si poviem, ze si ju zasluzim... ale ja nemozem zit bez sladkosti... co si povedat aby som tolko nejedla toho??

miliotta

v zime som 3 mesiace cvicila zumbu. moja kondicka sa zlepsila, presli alergicke reakcie na prach a astmu som ani nepocitila. myslim, ze to bolo z toho pravidelneho pohybu. myslim, ze ako nahle zacne jesen, zacnem s tym znova, aby som sa vyhla zdravotnym problemom

kaili

... s tým vážením je to pravda, ja sa vážim vždy po týždni. Vďaka za rady. :)
Ak má niekto niečo ešte o motivácii, čo mu zabralo alebo ako sa motivuje napíšte :)

zuzic

mne sa podarilo zdravo chudnut:) 10kg hadam za pol roka...a je to teraz fajn:) blbe bolo len ze podla toho ako som si to rozlozila nebol cas na jedlo a ja som odmala typ co nemusim jest a nechyba mi takze som si nevsimla:) potom som bola tyzden chora a nejedla som nic a vlastne potom je problem uz vobec nieco dat...ale davam doporiadku:) takze pozor a velmi fajn inac v oblasti pohybu su aj prechadzky, pri behu pozor na klby- to sa mi tiez podarilo dokaslat. prechadzkami nic nepokazis a tiez sa chudne pekne mi islo dole zo stehien:) a nevaz sa kazdy den mna to priserne deprimovalo, dolezita je tiez psychika nezda sa to ale ked sa strasne zameriavas iba na vahu neschudnes. drzim palce:)