Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Motivácia

zuzic

motivovat sa kazdy dokaze niecom inym...bud pohladom na vahu, alebo sexi trickom do ktoreho sa zatial nezmestite:) ja som nikdy nemala problem lebo som strasne tvrdohlava teda ako sa hovori ked nieco chcem idem aj cez mrtvoly:) ale urcite by som neodporucala kazdy den sa vazit mna to vzdy deprimovalo

Samuelaa

Už po prvých dvoch - troch kilách vidím zmeny na svojom tele. Cítim sa lepšie, sebavedomejšie, zmestím sa do vecí v pohodičke a keď mi ľudia povedia: waw Ty si schudla:), tak to stojí za to...:)

TrainingBoy

S motivaciou je to tazke, lebo kazdeho moticuje nieco viac a nieco menej, je dobre mat odhodlanie a silnu volu, pokial ju nemas tak ta motivacia ti nemusi pomoct. Ale silna vola sa neda kupit v obchode. Skus si stanovit nejaky ciel, nejaky realny, ciastocny, nie konecny. Ked si dobre naladena tak to ide vpohode, k tomu ti moze pomoct nejaky mensi uspech, par peknych slov od niekoho koho poznas, dobra hudba atd. ale je dobre nemysliet na to uplne stale, proste si najist program aby si odputala svoju pozornost od hladu. No ale su dni kedy ani jedno z toho nebude a vtedy je potrebna ta silna vola, to ze si das len jeden rozok(obrazne) musis brat ako samozrejmost a neuvazovat nad tym ci ano alebo nie.

radomil

Ahojte,

pripadov a prikladov na motivaciu moze byt strasne vela.
Napr.: nase zdravie, nas priatel alebo priatelka, nasa pohyblivost a lahsie vykonavanie roznych ukonov, zdrkadlo, pekne oblecenie, pritazlivost, alebo jednoducho ze kazdy den sa niekam dalej posunieme.
Mam s tym svoje skusenosti, tak ak by bol zaujem rad poradim.
Najlepsie napisat na moj mail.

petinushka

ja sa motivujem pohľadom na vahu. vzdy ked sa rano zobudim a vidim zlepsenie som stastna a chcem v tom pokracovat ael je pravda ze ked priberem ma to odradi.