Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem este schudnut

Príspevok v téme: chcem este schudnut
nelka123456

prosim poradte mi .. pred 3 mesiacmi som mala 62 kil pri vyske 160... a mam 17 rokov...to hroza a mala som tak asi rok ... teraz som sa rozhodla pred 3 mesiacmi ze zacnem chudnut podarilo sa mi na 57.. a pred 3 tyzdnami som zacala opat chudnut zacala som chodit do fitka a jem pravidelne .. .. a zdravo ... schudla som na 55. sem tam 56...ale chcela by som chuddnut aj na 50.. ale dalej to nejde prosiim poradte mi a kekolvek skusenosti dakujem a chcela by som hlavne zo stehien neviem ci to neje genetika da sa aj tak schudnut zo stehien ? dakujem

patrííísia

Ahojte prosim vas ma niekto dajaké diety s ktorymi sa da schudnut aspon 5kíl?ak ano prosim posielajte na mail: 111patricka@pokec.sk

natalka25

nelka123456......vieš ja som tu na youtube kukula dost vela a tak som sa uz naucila tancovať. stiahla som si aj zumba pesničky. a tak.

nelka123456

NATALKA25... a na youtube najdem cviky alebo ako si to myslela ? .. jooj bola by som stasna keby som konecne schudla zo stehien a zo zadku ... a behanie nevies ci by mi pomohla ? dakujem

meri.m

Na vytvarovanie postavy vraj veľmi dobre funguje pilates... ja som si naň ešte stále nenašla čas, ale chystám sa. Z behania som mala skôr dobrý pocit ako viditeľné výsledky. :-) Korčule a chôdza po schodoch pomôžu na tie partie asi viac.

natalka25

nelka123456.....áno schudnes aj zo stehien aj zo zadku. ja som to tiez začala a zacína sa mi aj spevňovať. na youtube si nájdes dosť. stiahni hudbu a mozes tancovať.

nelka123456

no dakujem za odpovede :)... tu zumbu by som chcela skusit ale bojim sa neviem preco ... a pojde to dole aj zo stehien ? a jem zdravo .. a kazde 3 hod ... a neviete ci by mi pomohlo keby som zacala behat ... schudla by som zo stehien ? lebo ich obvod je 57 chcela by som aspon na 50 .. abo 54 aspon... dakujem za odpovede poradte mi ..

Majkaaa

jJA MAM NA 160cm skoro 67 ked cvicim 65 strasne by som chela dat dolu 10kg ale vidim ze mi to tri mesiace piotrva ja za presny mesiac viem schudnut 5kg,ale s poriadnym cvicenim vo fitku a chodza a denne 3krat jest zdravu stravu

Inner

ak sa tvoje telo dostane do tzv. fyziologickej vahy - teda zdravej hranice na fungovanie, uz chudnutie velmi nepojde, alebo pojde len tazko.... preto je pre zdravie niekedy lepsie snazit sa o udrzanie hmotnosti nez chudnut...

nikolas11

Pohyb je samozrejme velmi-velmi dolezity.
Dalsim sposobom ako je este mozne zdravo schudnut je oddelena strava. Da sa to dodrziavat aj len docasne alebo ciastocne.
Alebo poznam este jedinecny mineralny doplnok,
ktory ja sam aj s celou rodino uzivame.
Tento vytvara acidobazicku rovnovahu v tele a okrem ineho posobi aj na odburanie prebytocneho tuku a prebytocnej vody v tele.
Jeho zlozenie je velmi ciste a vyvazene, mozu ho uzivaj uz aj male deti a uzivanie je casovo neobmedzene. Nie tak ako pri inych doplkoch, kde sa neodporuca ich uzivat dlhodobo, kvoli dalsim rizikam, ktore by mohli vyvolat.
Sluzi aj ako prevencia proti chorobam a roznym zapalom v tele.