S priatelom spolu byvame uz dva roky. Odkedy pracujeme, nema na sex skoro vobec chut. Byva v praci dlho, az do vecera a chodi dost unaveny. Snazim sa to chapat,nakoniec obaja mame dost stresujuce zamestnanie, ale potom pride vikend a on mi povie, ze je unaveny a potrebuje spanok a pokoj. Ked sme chodili na VS, milovali sme sa kazdy den aj niekolko krat. Ja sa ho snazim pochopit, vyjst mu v ustrety, ale nemozem predsa potlacat svoje potreby. Obcas mam potom zlu naladu a vzdy to nakoniec dopadne tak, ze sa koli tomu pochytime a on je nestastny z toho, ze mi nie je schopny dat to, co potrebujem. Okrem toho, ani sex uz nie je co byval, je to taky stereotyp a nejako sa mi nedari niecim to okorenit, ....
Priateľ nemá chuť
Povedala som mu, ze ho lubim a chapem, ze ma tazke obdobie. A uz mu o tom nehovorim. Nebudem mu pridavat viac stresu, aj tak ho ma dost. Mozno ked ma dva tyzdne neuvidi nahu, ..., a mozno nie. Bude to chciet pevne nervy, ale on mi za to stoji. Uvidime. potom dam vediet.
tak ako trnda?, našlasi riešenie?aj mna by to zaujímalo. Dík
trnda! aj ja som mal taký problém. Ja som ho prežíval preto,lebo nie mojím pričinením, ale mojho kolegu som sa dostal do pozície, ked mi išlo doslova o život, česť a všetko,čo som v živote dokázal. Mal som problém s ruskou mafiou. Trvalo to skoro dva roky,kým som to poriešil. Za tie dva roky som bol úplne, ale úplne sexuálne mrtvy. Hlavne chcem povedať, že moj problém nespočíval v ochladnutí vzťahu k partnerke, ani sexuálnej nemožnosti, ale bolo to vyložene psychologického charakteru. Podotýkam, že manželka nevedela o mojom trápení nič!!!! skús ho jemne vyspovedať, čo ho trápi, ak nič nepomôže - zmeniť zamestnávateľa, alebo má inú??? ( asi nie)
Ved ano, uz to necham tak, snad potrebuje len cas, aby si veci zariadil tak, aby mal viac casu na oddych. On tu pracu nenecha, to som si ista. Viem ze to zvladneme, len obcas, obcas mi rupnu nervy. Dakujem za nazory a rady :)
Trnda no ja s priatelom tiez uz dlhsiu dobu riesim tento problem ze kvoli praci jednoducho nevladze a nema chut a zistila som ze cim viac som mu hovorila o tom ako mi to chyba ze tym to bolo horsie on to potom vraj bral ako buzerovanie a pritom ja som chcela len troska neznosti.Totiz on nemal energiu na nic ani len na maznanie nieto este na sex.No ale chcem povedat ze odkedy mu nevravim ze preco to nechce preco sa mi nevenuje tak odvtedy sa to zlepsilo.Skratka nechala som to na nom uz sa mu nedoprosujem a on sam po tom zatuzil.Prirodzene mu to zacalo chybat a teraz ho uz nemusim prosit a venuje sa mi sam od seba.Takze skus s nim toto nepreberat ale cakat ze nech sam zatuzi po tebe.Moj priatel taha 12 hodinovky aj nocne a tiez nestiha sa z toho spamatat aby mal energiu takze viem si predstavit tvoju situaciu a ako asi musi byt unaveny tvoj priatel.A inak myslim si ze aj sex raz za tyzden by ti mohol stacit.Ved si spravte pekny vikend, venujte sa len jeden druhemu.Ked je unaveny tak mu sprav masaz, troska ho obskakuj a ked ho chces nazhavit tak skus mu spravit pekny striptiz.Neverim ze potom by na teba nedostal chut.Aspon na nejake maznanie urcite.Nemusite mat hned sex,v sobotu sa troska pomaznajte a v nedelu by uz po jednom dni oddychu mohol mat energiu aj na milovanie.
Jasne ze nie kazdy den.
jemine musis sexovat kazdy den ??? vsak sa prekonaj
Nas spaja vsetko co si vymenoval, ale patri k tomu aj sex.
Ferdo, ked bude Trnda 60 rocna babicka a on 65 rocny starcek, stale budu mat vztah. Chapes? Budu to ONI dvaja ako ludia nie sex, co ich bude spajat. Tak to ma byt. Spojivom ma byt laska, dovera, ucta, humor a zaujmy toto ludi spaja. Nie sex. Ked je vztah budovany a podmienovany LEN uspokojenim tela, nevydrzi.
Suhaj, keby je keby, ale teraz to tak nie je. Sex nie je vsetko, ale v nasom vztahu bol vzdy dost dolezity. Nemozem na 100 % povedat, ci by som ho opustila alebo nie, keby bol na vozicku. Milujem ho, je to najdolezitejsie co mam, spajam s nim buducnost a aj preto som trpezliva. Ale myslim, ze mame problem a bola som zvedava na to, ci sa s tym niekto stretol. Aj to je dokaz toho, ze mi na nom zalezi, inak by som s nim uz vobec nemusela byt a pisat sem.