Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priateľ nemá chuť

Príspevok v téme: Priateľ nemá chuť
trnda

S priatelom spolu byvame uz dva roky. Odkedy pracujeme, nema na sex skoro vobec chut. Byva v praci dlho, az do vecera a chodi dost unaveny. Snazim sa to chapat,nakoniec obaja mame dost stresujuce zamestnanie, ale potom pride vikend a on mi povie, ze je unaveny a potrebuje spanok a pokoj. Ked sme chodili na VS, milovali sme sa kazdy den aj niekolko krat. Ja sa ho snazim pochopit, vyjst mu v ustrety, ale nemozem predsa potlacat svoje potreby. Obcas mam potom zlu naladu a vzdy to nakoniec dopadne tak, ze sa koli tomu pochytime a on je nestastny z toho, ze mi nie je schopny dat to, co potrebujem. Okrem toho, ani sex uz nie je co byval, je to taky stereotyp a nejako sa mi nedari niecim to okorenit, ....

trnda

Najhorsie je, ze on si to uvedomuje, vsak sa o tom rozpravame. Dokonca berie vitaminy, aby nebol taky unaveny. Chodime plavat a tak.... Vie ze ma to trapi a snazi sa, ale ako mi povedal, nechce sa nutit, ked nema chut, lebo to nie je riesenie a ja by som to od neho tiez nechcela. Niekedy si hovorim, ze mu dam cas a uvidime. Snazim sa vyplnat si cas a cez tyzden sa to ako tak da, lebo chodi domov az vecer. Ale potom pride vikend a je to tazsie, lebo sme spolu. A niekedy to uz nezvladnem a vybuchnem.

trnda

Maria 22, nepytas sa blbo - je to skoro kazdy vikend. A problemy ma, ma ich kopec - vsak preto je v praci tak dlho. Ale tie mam aj ja (mame rovnake povolanie), ale snazim sa ich riesit v praci a oddelit ich od sukromia. A prave v sobotu sme boli vonku, sadnut si s kamosmi a potom na veceri. Ale prisli sme domov, on si pustil TV a do 54 minut spal.

Maria22

pokúste sa svoj vzťah trocha oživiť,napr. chodte cez víkend do kina,divadla, na večeru, urob nejakú zmenu a tak. Prepáč,že sa pýtam možno tak blbo, a to každý víkend je tak moc unavený? a nemá nejaký problém? (v práci...atď.)alebo má len také obdobie.

ferdinand

nemyslel som zaujem o sex, ale zaujem o riesenie problemu.
mozno ide len o prechodnu unavu, kym si zvykne. alebo by mal svoj pracovny cas upravit.

trnda

Zaujem je, ale on tvrdi, ze proste nemoze, lebo nevladze a vobec nema chut. A aky zmysel ma sex, ked vies, ze sa nakoniec donutil? Je to ako zacarovany kruh.

ferdinand

nic ine nezostava, musite si to spolu vyjasnit, ale nie hadkou, normalnym rozhovorom. obaja musite mat zaujem na tom, aby sa to zmenilo.