Nechcem ublížiť

Príspevok v téme: Nechcem ublížiť
Bez zmyslu

Mám 17 rokov a chodím s 19 ročným chlapcom...Chodím s ním už 1 rok a tri mesiace...Navonok celkom harmonický vzťah mnohí hovoria, že nám závidia...Avšak...Nie som šťastná...Chýba mi kúsok slobody, ochutnať ten starý život.Mnohé dievčata sa rozchádzajú a znova sa dávaju dokopy, chutnajú zakázané ovocie a ja len potichu závidim... No taká nie som...Nechcem ublížiť...Len sa už necítim vôbec žiadúca... Neviem, čo je to pocit byť spokojná sama so sebou proste môj život stráca zmysel...Neviem, čo je byť šťastná aj keď SA NAVONOK USMIEVAM, NO SRDCE MI PUKá :-( Mám ho strašne rada, ale ja stále snívam o inej budúcnosti a len tíško sa prizerám ako to ide ďalej..Hanbím sa za to, že ho klamem...Som harpia nenávidim sa...Vôbec neviem, čo chcem bojím sa, že ak budem sama bude mi chýbať :-( Neviem, čo si mám o sebe myslieť...Chcela som si len dožiť moju mladosť...Ale odvahu na taký čin nikdy nenaberiem, lebo mu nechcem ublížiť viem, že si niečo urobí..Nikdy v živote ma nepodviedol je to ten najskvelejší chlapec na svete ale ja nedokážem povedať, čo cítim proste chcela by som byť sama...Vypnúť...Zistiť, čo chcem..Alebo mu len povedať nech počká a ja sa možno vrátim...Ale stále je to len možno.... :´-(

jajka001_

a kolko fajn chalanov takto premeskas...ccc. o chvilu budes stara a oni tiez. potom zistis ze si cely zivot zabila s niekym koho nelubis. esteze on to bude mat lepsie, muz si skor najde zenu aj ked je uz starsi

Bez zmyslu

Preslo uz skoro mesiac od toho clanku...Mala som velku moznost rozist sa s nim...Ale neurobila som to..A zasa lutujem..Uz neviem co robit..Chcem byt sama ale zaroven sa bojim ze mi bude chybat...Tuzim po slobode nadalej...A asi to tak ostane:`(

AdamKrt

Tak sa pozrime vpred...

O nejaky rok ci dva, budes s depresiami v koncoch. On zacne sipit, ze nieco neni v poriadku a bude sa este hnevat, ze si ho klamala. Prejdete si obdobiami hadok a nedorozumeni, nastvani jeden na druheho. K tomu este, ak sa pritrafi tehotenstvo....

Ak budem citovat jednu koncovu repliku zo znameho filmu tak:

Schyluje sa k burke....

Bez zmyslu

Možno pochopí..Ale neviem či to ja dokážem...Možno sa naučí žiť bezo mňa...Poznám jeho rodinu, jeho život, jeho celého...Ako sa na neho pozriem potom keĎ ho stretnem na ulici? ako? Ja chcem pozerať aj dopredu:-(

AdamKrt

Ale to je potom psychicky naruseny clovek a jeho zavislost na Tebe sa bude len zhorsovat. Bude to len horsie a horsie. To treba ukoncit v zarodku. Povedz mu to tak, ze ci bude stastny, ked mu budes do oci klamat. Normalny chlap to vie pochopit a nebude nikoho nasilu drzat.

Bez zmyslu

Ale ja viem ako zareaguje...Ja sa bojím, že si niečo urobí poznám ho..Neraz mi to išiel dokázať...Bojím sa jeho reakcie..ojím...už chápeš? :´-(

AdamKrt

Nie ze nevies, ale nechces to urobit...

Povies mu, ako to je a uvidis, ako zareaguje. Nemozes zit, cely zivot v klamstve. Vidis, co to s Tebou robi... Budes sa citit este horsie, prenesies to do vztahu a skor ci neskor to dopadne priserne... Jedno mudro hovori: lepsie sa vratit z kratsej cesty, ako z dlhej...