Sen

Príspevok v téme: Sen
join me

Nikdy som snom neprikladala zvláštny význam, myslela som si, že len odzrkadľujú prežitý deň, príp. nejaký dlhodobejší problém, až kým sa nezačalo toto. Zhruba pol roka sa mi každý takmer týždeň-dva opakuje ten istý sen. Sedím za stolom, alebo pri jazere s človekom, ktorého nepoznám a rozprávame sa. To by nebolo nič mimoriadne, lenže mi sa rozprávame po fínsky, dotyčná osoba je zrejem Fín, a ja perfektne konverzujem po fínsky. Nikdy som vo Fínsku nebola a po fínsky neviem ani ťuknúť. Minule som sa tak zúfalo snažila si aspoň nejaké slovo zapamätať, čo sa mi aj podarilo. Pristupovala som k tomu tak, že to bude určite nejaký nezmysel, ešte ma napadlo, že by to mohol byť názov toho jazera, pri ktorom sedávame. Tak som to hodila do vyhľadávača a na môj šok to slovo existuje a sú to po našom Vianoce. To ma dorazilo. Čo to má znamenať a kedy sa to skončí? Nezažili ste niekto niečo podobné? Prosím poraďte a neberte to ako srandu.

tak

... toto su veci medzi nebom a zemou, asi Ti to nikto nevysvetli, ... verim na teto nieco, mohla si tam zit, moze to byt nikto z minulosti alebo z buducnosti, nevie nikto, ... ale je velmi zaujimave, ... prestane to same, presne vtedy, ked ma, ...

join me

Som rada, že sa ozval niekto s niečím podobným, nech si nepripadám divne. Ako sa s ním môžem poznať, keď je to Fín? Toto nechápem, prečo je to všetko prenesené do Fínska a po fínsky, keď som tam nikdy nebola ani nikoho odtiaľ nepoznám, ani si s nikým nepíšem, nemailujem atď. Prijmem akýkoľvek názor.

tak

ano, aj mne sa opakuje pravidelne jeden sen, tak kazde tri mesiace, nieco ine, ... vy dvaja zo sna sa poznate, celkom urcite, som si ista, mozno aj velmi dobre, ...len si to nepamatas, ... ano je mozne, aj ze ho stretnes, sny maju liecivu moc, ... je to velmi zaujimave, ...

join me

Neviete nikto, čo mám urobiť, aby sa mi ten sen pravidelne neopakoval? Ak ste niekto niečo podobné zažili, prosím napíšte svoje skúsenosti. Ďakujem.