Chcem koniec

Príspevok v téme: Chcem koniec
realitakonie

Ahojte. Potrebujem poradiť. Už pomaly 3 roky som z partnerom, s ktorým nie som vôbec šťastná. Pred ním som mala 1 rok partnera, s ktorým som bola veľmi šťastná(ale nechala som ho lebo má podviedol a už som sa nevrátila aj ked on mi vyzvánal, prosil atd...) Terajší ma nepodvádza, ale aj tak sa vcelku hádame, a nikdy som nezažila ten pocit šťastia ako ked som mala toho pred tým. Tento aj ked viem že ma nepodviedol je viac sebecký, svojský, vlastnícky a berie ma ako majetok, ale rozchod nechce. V spoločnsti vyzneje ako svätý bez chyby, ale ja s ním vôbec nie som šťastná, ale drží ma pri nom to že ma nepodvedie v tom mám istotu.

realitakonie

jajka001_
tak viem že odkedy s ním som spolu tak sa mi velmi pohorsil zdravotny stav, stratila som veľa kamarátov a už nechodím na veľa miesta kvôli nemu na ktoré som predtým chodila a mna to ničí,-(...ale zas viem že svojím spôsobom ma má určite rád, len ma nevie skoro v ničom pochopiť a je veľmi tvrdohlavý. Ja nehovorím že som dokonalá. Ale asi máme strašne málo toho spoločného,-(. Ale viem na isto že ma nepodvádza a v dnešnej dobe je ťažko takého nájsť,-( lebo ja som veľmi žiarlivá

jajka001_

sama si opisala co chces a v com je problem, poznas aj riesenie.
chces asi vediet ci nespekulujes a ci si dostatocne vazis to co mas. ak nie si stastna vo vztahu, nie je dovod aby si v nom pokracovala.