Ahojte. Potrebujem poradiť. Už pomaly 3 roky som z partnerom, s ktorým nie som vôbec šťastná. Pred ním som mala 1 rok partnera, s ktorým som bola veľmi šťastná(ale nechala som ho lebo má podviedol a už som sa nevrátila aj ked on mi vyzvánal, prosil atd...) Terajší ma nepodvádza, ale aj tak sa vcelku hádame, a nikdy som nezažila ten pocit šťastia ako ked som mala toho pred tým. Tento aj ked viem že ma nepodviedol je viac sebecký, svojský, vlastnícky a berie ma ako majetok, ale rozchod nechce. V spoločnsti vyzneje ako svätý bez chyby, ale ja s ním vôbec nie som šťastná, ale drží ma pri nom to že ma nepodvedie v tom mám istotu.
Chcem koniec
Len chcem dodat -ani nerozmyslaj ze si byvalemu mala odpustit neveru!!!!prave pre toto chlapi podvadzaju lebo vedia ze im nejake hlupe zenske aj tak odpustia!!
Pocuj , podviedol raz, podviedol by znova. Nemal k tebe respekt ani uctu nebola si mu vsetkym lebo ta podviedol. Bodka.
Usiko, alebo si o tom len nevedela... ;-)
USIKO
tak ja som na takých nemala šťastie,-(
ze vernych muzov je ako safranu?to si kde nabrala?ja som este nemala chlapa,co ma podviedol...nie je to pravda, je ich dost...odid od neho a najde si talepsi...uvidis.....
prosím poradte mi čo mám robiť ak chcem nanho zabudnúť. Cítim že to je len závislosť
Veľmi pekne Vám všetkým ďakujem za povzbudenia
to ze ta tvoj sucastny priatel nepodvedie teda ze ti bude verny -tym si tiez nemozes byt 100% ista, lebo istota ze sa take nieco NIKDY nestane v tomto jednoducho nie je., mozno teraz to tak vnimas, ale za dva tri roky uz nemusi byt ani toto
a to ze ta nepodvedie ak to je jediny faktor, ktory ta pri nom drzi je velmi malo ked vsetko ostatne je o nicom.
nechapem preco vobec spekulujes nad tym ci sa mas s nim rozist-samozrejme ze ano.
predstav si s nim zivot roky rokuce..to radsej budes nestastna cely zivot? ako zariskovat a pokusit sa o stastie pri inom partnerovi, ktory ta tiez nemusi podviest a budes este k tomu STASTNA.
to, ze mas zlu skusenost v tomto smere neznamena ze su vsetci taki len treba verit ze najdes toho spravneho
máš pravdu Jajka...stále ľutujem že som tomu bývalemu neodpustila neveru. S ním som bola šťastná a sme si aj celkom rozumeli,-(
ak je vernost pre teba jediny faktor potrebny pre fungovanie vztahu...pozri, ak vztah funguje ,ako ma, ak stretnes normalneho muza, ktory si ta bude vazit, sanca ze ta podvedie sice vzdy je, ale malá.
a ten, s ktorym chodis teraz, ta moze podviest rovnako ako ktorykolvek iny. tu zaruky nie su.
líštička
ďakujem za radu, ale v dnešnej dobe verných mužov je ako šafránu si myslím a ja osobne mám veľmi zlé skúsenosti,-(