Chcem koniec

Príspevok v téme: Chcem koniec
realitakonie

Ahojte. Potrebujem poradiť. Už pomaly 3 roky som z partnerom, s ktorým nie som vôbec šťastná. Pred ním som mala 1 rok partnera, s ktorým som bola veľmi šťastná(ale nechala som ho lebo má podviedol a už som sa nevrátila aj ked on mi vyzvánal, prosil atd...) Terajší ma nepodvádza, ale aj tak sa vcelku hádame, a nikdy som nezažila ten pocit šťastia ako ked som mala toho pred tým. Tento aj ked viem že ma nepodviedol je viac sebecký, svojský, vlastnícky a berie ma ako majetok, ale rozchod nechce. V spoločnsti vyzneje ako svätý bez chyby, ale ja s ním vôbec nie som šťastná, ale drží ma pri nom to že ma nepodvedie v tom mám istotu.

líštička

Ja by som sa s ním rozišla. Ak sa necítiš vo vzťahu šťastná a už ho nemiluješ, tak načo s ním zostávať? Kvôli istote, že ťa nepodvedie? To je strašne málo. Nesmieš to brať tak negativisticky. Som si istá, že určite nájdeš niekoho, s kým budeš šťastná a kto ti bude zároveň verný. neostávaj zbytočne vo vzťahu, ktorý ťa ničí, už si do neho investovala 3 roky, ako dlho chceš ešte čakať? Možno si myslíš, že si časom zvykneš, ale na nedostatok citov si nezvykneš nikdy.

realitakonie

Ja len som chcela vedieť, že proste aj vy ostatné, radšej hľadaáte takých mužov ktorých neľúbite aby ste sa znovu nesklamali

jajka001_

iste, v kazdej spolocnosti sa chovame trochu inak. jeho kamosov nezmenis. prisposobuje sa im, ale je na nom, do akej miery sa prisposobi. ved nemusi zapadnut za kazdu cenu. to je na nom.

realitakonie

Ja mu vždy vysvetľujem že mi vadí jeho správanie, ale on sa potom urazí, že nemám rada jeho rodinu atď. Ako veď aj ja sa trochu inak správam pri rodine a kamarátkach ako pri ňom, ale naňho určite nemám,-(

jajka001_

mala by si mu vysvetlit ze ked sa chova v spolocnosti ako hulvat, ponizuje to aj teba, pretoze okolity svet ta potom vidi ako frajerku, ktorej staci hulvat.
inak niektori su aj taki ze ked su v spolocnosti frajerky, tak sa zas hrozne pretvaruju, ze ako ju lubia a vazia si ju a ked frajerka odide,zrazu su z nich hovada, ktore rozpravaju o frajerkach oplzlosti. to su uz ale uplni primitivi.

realitakonie

Aj to sa mi nepáči že ked sme sami dvaja ešte sa správa ako tak, ale ked je s kamaratom alebo bratmi tak sa vyjadruje ako hulvát, pravý opak. Maslíte si že s ato časom zmení?

jajka001_

to je pekne , ze ta ma rad, ale nie si s nim stastna. obmedzuje ťa. bola si zranena byvalym, ale ver tomu ze existuju chlapi co nepodvadzaju a napriek tomu sa chovaju k partnerke ako k partnerke a nie ako k majetku.