Ahojte,
dnes si tak sedim za PC, vonku je super pocasie. Napadlo ma, ze by som velmi rad niekam vybehol, ale uvedomil som si, ze vlastne nemam s kym. Vacsina rovesnikov uz ma vlastne rodiny a s tym spojene starosti a ludi, ktorych som nevidel aj viac ako 2 roky oslovovat nechcem. Pozerali by sa isto velmi prekvapene, ze o co mi vlastne ide. Uz som to zazil a nemam chut zazit to znova. V niektorych situaciach sa citim dost osamelo. Napadlo ma, ci je takych ludi viac, ktori nemaju prilis stastie na ludi, ktori su v ich okoli, resp. ktorych bezne stretavaju. Co vy na to?
Citim sa osamely
ejha, tu to ale vrie,...
hangar....dodatočne som to celé prečítala a musím povedať....Tvoja reakcia je absolútne presvedčivá a správna...mne sa veľmi páčila. Len toľko. Som dostatočne sebavedomá na to aby som to neuznala i keď sama nie som muž... :-)
Ahoj Iveta Michael: )
myslim, ze mas pravdu. Tak len pekne zdielaj, ked mas na to vlohy : )
makovnik-nemas za co
Papa
jamocka...vidíš aký je žiadaný? :-) Ja som tak trošku vhodný typ na zdielanie pre osamelých ľudí,mala som v škole základy psychológie takže sa snažím veci posudzovať aj trošku inak ako len osobne...a nie všetko čo sa ho chcem opýtať je vhodné na verejnom portáli...inak je fajn že je o chlapca záujem. Myslím si že na všetkých možných portáloch je toľko osamelých duší... :-)
ahojte myslel som si ze taky ludia ani niesu, decka odrastli a clovek sa citi sam,ked boli mensie travili sme vela casu spolu a narazsom ostal akysi sam mam v praci kolegov aj rodinu ale bolo by fajn si s niekym len tak pokecat, mozno sa niekdo najde
...nemas vobec za co,nech ti to vyjde...
Iveta Michael zaregistroval som sa na pokeci a moj nick je: 1makovnik1
Budem rad, ked mi napises.
jamocka a mariaa dakujem pekne
Ahojte. Ja sa tiež cítim dosť osamelo, lebo v bývam kvôli práci v meste, kde okrem kolegov z práce nikoho nepoznám a rada by som s niekým trávila voľný čas, lebo sa tu strašne nudím. Prosím vás, je niekto z Trnavy?
...ano,je pekne...cez MARTIN sme aj prechadzali ked sme chodili na dovolenky...
ked sa tak zoberie,kazde mesto je niecim pekne...
ZELAM TI KRASNY A SLNECNY VIKEND...A ABY SI HO PREZIL V POHODE...
/jednu dobru radu ti dam,nedavaj tu presnu adresu a nepopisuj presne vsetko o sebe...mohlo by sa ti to vypomstit-a otocit sa to moze proti tebe-vlastna skusenost/
...a ked sa chces zozonamit,chod niekde na zoznamku,alebo mas casopis z inzeratmi-seriozne zoznamenia...zelam ti v tom vela stastia