Ahojte, chcem sa spýtať používate samoopalovacie mlieko?? Ak áno chcem sa spýtať , že či pomáha???
Krásne telo?
Ahoj, St. tropez sa da objednať najbližšie z nemecka, z e-shopu, na Slovensku sa nepredava. Porovnatelne je snad len Fake Bake, He-Shi, Xen Tan... Skus samoopalovacisvet.sk, to je specializovany e-shop s tymito vecami :)
uhlie-staraj sa o sebe a o tvoje povodne a zaujímavé je tu rôznych všelijakých tém a do ních si nerpneš no čo ukázal si sa aspoň.
Ja som o hladala a nemozem ho najst
uhlie
nestastia nezavisia len od ludskej povahy ale aj osudu lebo nestastiam nas mozu odsudit okolnosti a tie sa casto nedaju zmenit a pokial ktokolvek moze pomoze to URCITE
baby ten St tropez je vraj i na mimibazare treba pohladat a dakujem za rady
ako keby tych milion dalsich tem ktore su na tejto stranke suviseli s povodnami atd..
Moja zlata. Ludi trapia povodne, nezamestnanost a kopa dalsich veci. Preco tu otravujes s takymito picovi.ami?
ahojte holky, ten ST tropez kupujem v zahranici ale dal by sa objednat urcite z netu skuste a popozerajte si maju ich tam viac na vyber, ja mam dva jednen na tvar a druhy na telo
baby vazne kde kupujete ten St tropez
prosiiiiiim
pred tromi štyrmi rokmi garnier pekne vonal len pokým som ho nemusela nuchat celu noc =) a po štyroch dnoch som sa vyhadzala =) takže odvtedy som radšej iny neskušala bo aj tak podprsenky uteraky hrozne špinave =( ale ked sme sa prezliekali pred telesnou baby zavideli že aka som krasne hneda =)
miamiaw-a kde ho kúpim a kolko stojí??
vola sa to St tropez su to samoopalovacie kremy a pekne chytaju ziadne flaky nemam a to sa niekedy kremujem vecer a aj ked to ide dole tak to vyzera v pohode ziadne mapy nic . odporucam