Ahojte, chcem sa spýtať používate samoopalovacie mlieko?? Ak áno chcem sa spýtať , že či pomáha???
Krásne telo?
caute, mali ste uz skusenost zo samoopalovacim telovym mliekom "slnecny dotyk" od avonu?
miamiaw- Ako ešte raz? čo to používaš?
Baby a chcem sa ešte spýtať od tej nivei to môžem použiť aj na tvár??
ja tiez pouzivam samoopalovacie bo mna nikdy pekne neopali a tak iba natriem a som hneda St tropez pouzivam
takže asi naklušem do DM , bo sa mi to zda prijatelná cena čakala som vyššiu hodnotu a to je 15-20e , ja som zas kukala avon a tam je tiež samoopalovaci tak neviem či mám alebo nemám to risknúť...
pozerala som oriflame katalog a v nom bol aj sprej aj mlieko a k tomu sa dalo kupit aj rukavica aby si si mohla pravidelne vsade rozotriet mlieko po tele...ale neviem prestnu cenu... :)
ten spray on nivea som kupila v DM ke za 5.90eur, loreal stal nejakych 10e
hm no mne nerobi flaky ale podla mna to je podla toho ako si ten samoopalovaci rozotres, ja ho rozotieram dokym necitim ze je uplne vstrebany
tazko povedat ale ja mam dobre skusenosti zatial
janka a nerobi flaky? lebo ja som pouzivala ten sprej od lorealu ale minul sa mi velmi rychlo a predsa len je dost drahy. Kolko prosim ta stoji ten sprej od nivei? :)
ahoj, ja pouzivam pravidelne od nivea
a je fakt dobre a neni az take drahe ako loreal
vcera som si kupila spray samoopalovaci od nevea a je super
ja si ho vzdy davam po kupeli, nepouzivam ziadne peelingy len sa poriadne osusim frote uterakom dosucha a nastriekam si ho a rozotrem, najlepsie pred spanim a rano je vysledok super