Preco som takato

Príspevok v téme: Preco som takato
timeaKLL

Mozno ma teraz odsudite a poviete si ze som nevyzrete povrchne decko ktore si nezaluzi lasku ... Mam 19 rokov.
Moj divny rpblem je ten ze pri kazdom rande hladam chyby na chalanoch .. Jednoducho hoci ake BANALITY. Napr.nepaci sa mi jeho tricko, oblecenie,uces...Dokonca som sa pristihla pri tom ze ked som bola vonku s jednym chalanom ktory sa zaujima aj o lat.-americke tance (aj ked sa mu profesionalne nevenuje) a tak trosku "divne" chodi ,tak som v duchu zacala pochybovat o jeho orientacii .... Ale inak bol fakt v pohode! Proste ja taketo myslienky nedokazem zastavit...... Mozno mi tu par z vas vynada ze si nikoho nezasluzim lebo sama asi nie som normalna ja uz fakt neviem !aLEBO .. som vonku s chalanom sa rozpravame , v podstate si sedime ale ja stale rozmyslam ci toto je to "pravé " a ci ma niekde necaka nieco lepsie....... Su to podla mna choré myslienkove pochody...... Ako to zvladnut. Toto nie je fer voci ziadnemu chalanovi ked takto rozmyslam , ked si vsimam vzhlad, sympatie-.... Asi tomu pripisujem az prilis velku dolezitost . Prosim poradte mi .... C mam robit. ..

mary-anne

a ja som ho dnes našla! asi, dúfam teda :)) .. tak ma očaril, že mi bolo jedno, čo má oblečené,aj ked mal len šuštáky a že je o 3roky mladší :)) .... ale je neskutočný ..... :)) prvý krát, čo som na niekom nehladala chyby :)

soffa

skus toho druheho neriesit,ved ty mu svojim zmyslanim nedas ani sancu.a mozno sa z neho vykluje fajn clovek.ved aj ty mas chyby ,nikto nie je dokonaly.je to len na tvoju skodu,tak zacni tym ze to sama budes brat len ako ist s niekym na kavu pokecat nie hned si dat rande.mozno sa bojis,aby ta ten clovek nesklamat preto im nedas ani sancu....

mary-anne

hm, to som si aj ja myslela tento rok už dva krát, že je to na dobrej ceste, kým sa ten dotyčný, teda dvaja, nezlakli citov a vztahu a neustúpili.....

tiemaKLL

ved to uz si pripadam fakt smiesna, normalne ako to pisem :)) hej hej sppoznavame sa..... a myslim ze to je na veeelmi dobrej ceste :)

mary-anne

no na tvojom mieste by som sa zaoberala len ním, jeho "vnútrom" , tým, aký je a spoznávala ho .... a potom, ked sa zalúbiš, tak ti to možno bude jedno, ako chodí :))

mary-anne

adam , aspon raz s tebou uplne súhlasim. super si to napísal a áno, máš pravdu :)

noo, ako bolo povedané v jednom filme- Mali by sem milovať to, čo je pre nás dobré, nie to, čo chceme .. (tak nejako :) - New Moon :) )

tiemaKLL

No ved ja teraz mam ako dost vazny zaujem o jedneho chalana ale ako som pisala nizsie ... Aby mi na nom vadilo ze ako chodi ?? to uz co je ? Ved to je skor na smiech ...........

AdamKrt

S hladanim partnera je to ako s hladanim hocicoho ineho, napr. nejakej elektroniky, mobilu atd.

Dosiel som do elektronickeho obchodu, kde na vyber vo vyhladavani bolo asi 50 poloziek, ci to ma nieco obsahovat, ci nema.

Vsetko som vyplnil - vysledok hladania 0, polovicu som ubral, stale nula. 90 percent som ubral, stale nula... Nakoniec clovek zisti, ze musi vyberat z toho co je a nie z toho, co by chcel :)