Mozno ma teraz odsudite a poviete si ze som nevyzrete povrchne decko ktore si nezaluzi lasku ... Mam 19 rokov.
Moj divny rpblem je ten ze pri kazdom rande hladam chyby na chalanoch .. Jednoducho hoci ake BANALITY. Napr.nepaci sa mi jeho tricko, oblecenie,uces...Dokonca som sa pristihla pri tom ze ked som bola vonku s jednym chalanom ktory sa zaujima aj o lat.-americke tance (aj ked sa mu profesionalne nevenuje) a tak trosku "divne" chodi ,tak som v duchu zacala pochybovat o jeho orientacii .... Ale inak bol fakt v pohode! Proste ja taketo myslienky nedokazem zastavit...... Mozno mi tu par z vas vynada ze si nikoho nezasluzim lebo sama asi nie som normalna ja uz fakt neviem !aLEBO .. som vonku s chalanom sa rozpravame , v podstate si sedime ale ja stale rozmyslam ci toto je to "pravé " a ci ma niekde necaka nieco lepsie....... Su to podla mna choré myslienkove pochody...... Ako to zvladnut. Toto nie je fer voci ziadnemu chalanovi ked takto rozmyslam , ked si vsimam vzhlad, sympatie-.... Asi tomu pripisujem az prilis velku dolezitost . Prosim poradte mi .... C mam robit. ..
Preco som takato
dirty-angel mam 19..... v podstate nemam ziadny vaznejsi problem v zivote len toto jedno mi na sebe vadi .... ze sa takto spravam!
no, v podstate ludia s pribudajucim vekom zvacsa upustaju od svojich predstav. mozno ked budes mat 35 tak vezmes prveho co ma penis:)) mam zato ze clovek v zaujme toho aby neostal sam nakoniec zoberie k sebe takmer hocico.. takze s najvacsou pravdepodobnostou ta tieto pocity co tu opisujes prejdu skor ci neskor.
Keď som bola mladšia tak každého chalana čo o mňa prejavil záujem som odohnala... heh :D správala som sa ako blázon, ako malé decko, veď v podstate som mala len 16. Bála som sa vzťahov... Nejako som to neriešila a prišiel čas keď sa to samo zmenilo. Možno niesi ešte na vzťah pripravená preto to správanie a možno len máš vysoké nároky na chlapov a možno si len nenašla toho vyvoleného =)
timeKLL, koľko máš rokov? Možno ešte nie si zrelá na vzťah. Možno len zbytočne hľadáš to, čo príde samo. Nechaj sa viesť pocitmi a nepremýšľaj o nápadnikovi ako o budúcom priateľovi. Nepoznám ťa osobne, tak neviem lepšie poradiť. Ak by si o sebe napísala vaic, možno by sme našli príčinu ;-).