Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ťažké hojenie kože

Príspevok v téme: Ťažké hojenie kože
mammamia

ahojte, mám 23
nikdy ma netrápilo nejaké akné, vobec nič v puberte ani po nej... avšak odkedy chodím na výšku ( iné mesto, iné stravovanie, a hlavne stresy )tak ma trápia občasné vyrážky- nie je ich veľa, aj rýchlo zmiznú, len problém ostáva ten, že fľaky po nich zmiznúť nechcú...
teraz mám napríklad asi tristvrte roka pleť bez vyrážky, hladučkú..ale bez makeupu vyjsť nemôžem kvôli červeným fľakom na lícach- niekedy sa mi zdá, že je to kľudnejšie, inokedy zase také podráždenejšie... fakt už neviem ako dopomôcť k tomu, aby sa hojenie urýchlilo.. už ani nedúfam, že niekedy bude moja tvár opäť bez fľakov :((( nemáte na to nejakú dobrú radu? používam kozmetiku Eucerin, líca si krémujem aj viackrát denne, no mám pocit ze čelo, ktorému až takú pozornosť nevenujem, sa mi hojí oveľa lepšie, na ňom už skoro žiadne fľaky nemám.. mohla by byť tá zlá hojivosť na lícach spôsobená aj prehnanou starostlivosťou a snahou dať to do poriadku? viete mi niečo poradiť? ... som z toho už fakt smutná :(

mammamia

v zime som skúsila aj chemický peeling, lenže po ňom sa mi spravili obrovské pľuzgiere, a samozrejme po pluzgieroch boli z nich fľaky, ktoré tam sú doteraz...
rozmýšľam nad laserom...ale tiež sa bojím, že sa mi koža nikdy nezahojí