ahojte ... má niektorá z Vás negatívne,alebo pozitívne skúsenosti s antikoncepčnými náplasťami EVRA? ďakujem za odpovede...
-----------
Sekcia antikoncepcia www.zdravie.sk
Antikoncepčné náplaste EVRA
kto by mi poradil kde je najlepsie miesto na lepenie?
Ahoj soniqe!Ja este nepouzivam dlho naplaste,ale za tieto 2mesiace som pribrala asi 2kg.Ale podla mna ked si das pozor na to,co jes,da sa to velmi dobre korigovat.Ale inak u kazdeho je to individuálne...Pocula som aj o takych babách,ktore schudli,a nie pribrali:)
ahojte chcem vediet ci sa pribera s tejto antikoncepcie lebo ja ju zacinam brat koli tomu ci sa oplati ju zacat brat vobec dakujem
Ahoj "pomóc:)" Mne bibus písala že nemôžem byť,takže sa nemusíš báť ani ty podľa mňa:)Ale pre istotu sa spytaj svojho gynekologa...On to určite bude vedieť:)
ahojte chcela by som sa opytat ci mozem byt tehotna ked som s priatelom bola pocas tyzdennej pauzi a praskol nam kondom..no ak sme to zistili hned som si dala nalepku..a newiem ci som bola chranena alebo nie?...boli sme spolu v ten den ako som si mala nalepit novu
bibus tak podla mna je to jedno...v navode nebolo pisane,ci sa to ma preste v jeden cas,ale podla mna na tom tiez nezalezi...lebo naplast ucinkuje este do 24hodin,ak si ju zabudnes vymenit.asi tak to tam je...:)
aho ruty no tak vidis to nevadi... a vedela by si mi povedat je to jedno v aku hodinu si nalepim dalsiu naplast ci malo bx to byt priblizne rovnako???
bibus-no už mi aj odišli krámy:) ale ja som ich dostala na 4.den....no nevadi...inak velmi sa bojim,ze este priberem. Teraz som pribrala priblizne 2-3 kg,ktore som cez leto ledva dala dole,tak teraz mi pribudli naspat:( pockam este mesiac,dva, a ked sa mi bude váha stále zvysovat,urcite si prestanem lepit evru....inak mi celkom vyhovuje...zatial...
otehotnela som p evre
ruty.. no tak to nie je urcrene ale tak prvy alebo druhy den by ti kramy mali dojst... si chranena aj pocas tohto tyzdna co neuzivas naplast... nic sa neboj len nestresuj:)