Antikoncepčné náplaste EVRA

michy

ahojte,nema niekto zaujem kupit evru-na 6 mesiacov?Na cene sa mozeme dohodnut...Lekarka mi predpisala 4 balenia-na rok,ale s priatelom sme sa rozhodli,ze by sme uz mohli mat bejby...:)

michalinka3@azet.sk

michy

ahojte,nema niekto zaujem kupit evru-na 6 mesiacov?Na cene sa mozeme dohodnut...Lekarka mi predpisala 4 balenia-na rok,ale s priatelom sme sa rozhodli,ze by sme uz mohli mat bejby...:)
michalina3@azet.sk

ruty

Wikica: tie bublinky nemáš od vody neboj,to máš od toho,že sa ti to pokrčilo...aj ja som mala presne tak pri prvej náplasti,ale účinkuje to rovnako....fakt sa nemusíš báť...Ale vždy ked si lepís náplast,predtým si pokozku dobre utri,aby ani náhodou nebola mokrá,alebo nakrémovaná...ja si to vacsinou lepím hned po sprche...resp. hned po tom,ako som sa poutierala:)))

nikol 23

pre Bibus: ja si kupujem 3 mesacne balenie a stoji 43 eur aj nieco, a lepim si naplaste na zadok a je to v pohod,e hoci niekedy to v oblasti naplaste scervenie

Wikica

Prosim vas mozte mi dakto poradit?..ked som sa osprchovala a po hodine som si nalepila naplast a boli vtom malicke bublinky...myslim od vody..ze sa mi koza poriadne neususila..tak potom ma naplast mensi ucinok?prosim pomozte ..:((

bibus

ahoj sonoqe ja som vsade citala ze najlepsie miesto na lepenie je brusko, stehna alebo plecia... aj ked v letaciku je to inak

ruty

Ano ano,aj ja som si ju najprv nalepila na dolnú časť bruška,ale tam sa mi hneď vytvorili bublinky...na zadku som to neskúšala,ale pre mňa je to také čudné,lebo ked si sadáš,tak tam sa ti nohavice posuvaju,tak som sa bala,ze by sa mi to trelo,tak som si to dala na stehno,a tam mi to v pohode vyhovuje...neviem fakt,skus si to dat stale inde,a tak si najdes miesto,kde to TEBE najviac vyhovuje:))))mozno je to dobre aj na tom zadocku,ja som to zatial neskusala...ale niektore baby si to lepia tam,takze komu ako...vies:)