Nepoznáte nejaké herecké skoly v zahranicí ???? Myslím VŠ .. napr. v ANGLICKU,AMERIKE :) DAKUJEM
Herectvo - zahranicne skoly
ale inak gregory mal pravdu..preco nedas do googlu??
lioness_01 : pozri ako vies ze nic nerobíím ??? :) a inac no a co ze som nevedela co je to UTFG :) ja sa za to nehambím ,, :) nesedím vkuse pri pc a neovladam vsetky skratky :)
eh :) kolko ludi uz islo do usa mali aj vystudovane skoly a co tam robili??umyvali riad..
keby si chcela ist do zahranicia na skolu(to sa tyka vsetkych nie len herectva) musis dokonale ovladat jazyk, testy nemaju tazke..teda aspon ich maturita vyzera ako nas monitor 9 zo zakladky(usa), ine krajiny neviem ako na tom su ..treba si pozret, co jednotlive uni vyzaduju..
píšem, lebo je smutné, ako sa jediné čo pre tvoju kariéru hereckú robíš je to, že zháňaš prestížne školy... miesto toho aby si zháňala nejaké skúsenosti a chodila na prípravu...
a ešte si sa aj pekne strápnila, že UTFG je škola :)))
Use That Fucking Google - UTFG
Gregory House : UTFG?? to co je ?? skola ?
lioness_01 : si už trápna vieš?? otazka znela inak a ak neodpovedaš k veci tak naco tu píses ????
malalarva :D :D :D to až tak vysoko ideš rúbať ? :D to tebe som tuším hovorila, že nemáš ani na tie slovenské, že? :)
UTFG