Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Herectvo - zahranicne skoly

lioness_01

tejto kočke sa pomôcť nedá... ona už strašila aj v inej téme a vysvitlo, že ona nechodí ani na žiadnu prípravu, nerecituje, nehrá v žiadnom súbore, proste nulové skúsenosti, ale chce sa hrabať do Ameriky na "hereckú školu" :D

vevericka

malalarva..mozno by nebolo odveci, keby si to nehladala v slovencine..ved iba ked zadas uni a acting do googlu, tak ti to vyhodi cca 41 milionov odkazov..hned na prvej strane su uni a herecke akademie, este si to preried, ze to okreses len na USA a UK(aby si nemala vo vysledkoch napr nigerijsku) a mozes citat cely zvysok prazdnin
napr www.bris.ac.uk
www.nyfa.com
www.cmu.edu
www.academyart.edu

hassy

malalarva...tusim si este len prvacka na stredej ak si dobre pamatam...ak tak strasne chces ist na herectvo, tak sa prirpavuj, chod na herecky kurzok atd. atd. atd. a neries somariny....btw co sa tyka hereckych skol v zahr. nechcem ti kazit sny, ale beru tak mozno do 10 ludi, v krajinach kde je viac obyvatelov, viac zaujemcov o studium, a viac talentov ktory sa herectvu venuju od dvoch od troch rokov. tak isto su tam omnoho vacsie naroky ako na SR. no a samozrejme musis mat jazyk, na vacsinu skol potrebujes 100b z TOEFL ( plny pocet je 115) ja som sa specialne na ne prirpavovala dva roky, pricom anglictinu sa ucim od malicka, a urobila som na mizernych 73... ( na staz som potrebovala 80)...

takze rada: neries debiliny, ale snaz sa nieco urobit preto aby si sa na skolu dostala

a este nieco, stavim sa s tebou o co chces, ze toto je len rozmar, ale ze kym budes maturovat, tak na to ze chces ist na herectvo uplne zabudnes...

za8icka

vevericka ma pravdu. Treba ovladat hlavne jazyk. Ja chodim na univerzitu v Polsku a nepustia ta skor pokial nemas alebo certifikat alebo neprejdes ich jazykovym testom.

lioness_01

malalarva, pretože si to tu prá týždňov dozadu písala ty sama, že nemáš žiadne skúsenosti, ani nič nerobíš preto, jedine hľadáš samé super školy... a skratky neovládam ani ja, moja pekná, ale viem, že existuje google, čo tebe ešte asi nepovedali :D