Nepoznáte nejaké herecké skoly v zahranicí ???? Myslím VŠ .. napr. v ANGLICKU,AMERIKE :) DAKUJEM
Herectvo - zahranicne skoly
tejto kočke sa pomôcť nedá... ona už strašila aj v inej téme a vysvitlo, že ona nechodí ani na žiadnu prípravu, nerecituje, nehrá v žiadnom súbore, proste nulové skúsenosti, ale chce sa hrabať do Ameriky na "hereckú školu" :D
lioness ...no to uz, ale nijako inak pomoct neviem:D
vevericka, obávam sa, že malalarva neovláda angličtinu... :/
malalarva..mozno by nebolo odveci, keby si to nehladala v slovencine..ved iba ked zadas uni a acting do googlu, tak ti to vyhodi cca 41 milionov odkazov..hned na prvej strane su uni a herecke akademie, este si to preried, ze to okreses len na USA a UK(aby si nemala vo vysledkoch napr nigerijsku) a mozes citat cely zvysok prazdnin
napr www.bris.ac.uk
www.nyfa.com
www.cmu.edu
www.academyart.edu
hassy : a na aku skolu si robila ty primacky v zahranicí ???? :)
malalarva...tusim si este len prvacka na stredej ak si dobre pamatam...ak tak strasne chces ist na herectvo, tak sa prirpavuj, chod na herecky kurzok atd. atd. atd. a neries somariny....btw co sa tyka hereckych skol v zahr. nechcem ti kazit sny, ale beru tak mozno do 10 ludi, v krajinach kde je viac obyvatelov, viac zaujemcov o studium, a viac talentov ktory sa herectvu venuju od dvoch od troch rokov. tak isto su tam omnoho vacsie naroky ako na SR. no a samozrejme musis mat jazyk, na vacsinu skol potrebujes 100b z TOEFL ( plny pocet je 115) ja som sa specialne na ne prirpavovala dva roky, pricom anglictinu sa ucim od malicka, a urobila som na mizernych 73... ( na staz som potrebovala 80)...
takze rada: neries debiliny, ale snaz sa nieco urobit preto aby si sa na skolu dostala
a este nieco, stavim sa s tebou o co chces, ze toto je len rozmar, ale ze kym budes maturovat, tak na to ze chces ist na herectvo uplne zabudnes...
vevericka ma pravdu. Treba ovladat hlavne jazyk. Ja chodim na univerzitu v Polsku a nepustia ta skor pokial nemas alebo certifikat alebo neprejdes ich jazykovym testom.
zle si hľadala... :)
lioness_01 : ja som v Google uz hladala ale nic som nenasla :))
malalarva, pretože si to tu prá týždňov dozadu písala ty sama, že nemáš žiadne skúsenosti, ani nič nerobíš preto, jedine hľadáš samé super školy... a skratky neovládam ani ja, moja pekná, ale viem, že existuje google, čo tebe ešte asi nepovedali :D