mam dierku v uchu od malicka. nosila som klasicke nausnice. no teraz som sa rozhodla ze si roztiahnem ucho a dam nejaky pekny tunel cca 5mm maximalne . no neviem ako nato. ci sa mi podari roztiahnut uz davno zahojenu dierku..? alebo sa roztahuju len ccerstvo prepichnute usne laloky alebo ako to je? a mam si hned kupit roztahovak a ten tenucky koniec si pchat do dierky aj ked mam dierku uplne malu do ktorej mi vojdu obycajne tenke nausnice...?
Roztahovanie ucha
Ja mám teraz roztahovak a boli to ale co us prezijem to ma 2mm a chystam sa na 3mm ja chcem mat asi maksimalne 6mm mozno viac mne sa tuneli v uchu moc pacia. :D
Mám v uchu 6 mm. Ucho si roztahuj iba na zahojenu dierku! Inak budeš mať bolesti.
Najskor si davaj 2 mm, potom 3 mm... a tak dalej, az pokial chceš. Ked roztahujes mala by si namastit roztahovak s mastickou, ako je napriklad indulona. PRAVIDELNE DIERKU DEZINFIKUJ, inak sa ti dostane infekcia a bude ti to ucho hnisať. Odporúčam mydlo protex alebo alpu.
Najlepšie je roztahovat so slimakmi alebo s tymto sperky-eshop.sk .
tunely vyzeraju nechutne
Mám 18 mm tunel a som s nim weľmi spokojná ...:D
ahojte...ja som si rovno kúpila 5 mm slimák a rozťahovala po kúskoch asi 2 týždne s bolesťami... :) teraz som si kúpila 8mm a aj tunel...pekne som si to tam za deň napchala bez problémov a bez bolestí, no tunel mi tam nešiel...tak som si to nechala v uchu a začalo mi to po týždni zase hnisať a krvácať a dierku mám teraz úúplne malú...chcem si ho už začať rozťahovať ale ešte to bolí...čo s tým? (viem som hrozne netrpezlivá :D ) :)
ahojte, mozem sa opytat - neobavate sa ze raz sa vam to nebude pacit a ostane vam diera v uchu a navsteva plastickej chirurgie? nikoho nesudim, iba som zvedava, dakujem:)
Ahoj, poradím ti:) ja som si začala rozťahovať so všelijakými debilinkami, ale ked chceš začať s rozťahovákmi, tak musíš predtým nosiť aspoň naušnice aby si tam vopchala 1mm rozťahovák, a potom si ho posúvaš, a kupuješ si väčšie rozťahováky, ale musíš sa o to aj starať, aspoň 2-3 krát denne si to msuíš dezinfikovať, a nemožeš sa s tým rozťahovaním ponáhlať, musíš mať trpezlivosť, keby si sa ponáhlala tak by sa ti aj mohlo nathnúť :) ja som si roztiahla ucho na 5 mm približne za 1 týždeń, ale ty choď pomalšie :) teraz si rozťahujem na 10 mm, tak držím palce, a keby si niečo potrebovala tak mi napíš na facebooku (Moni Electromusic)
Chod cez email- arduous@azet.sk
som. ake tam mas meno:?
Si na fb ?