Ahojte, v novembri čakame nasho prveho synčeka a chceme mu dať meno Marko? Ako sa vam to meno pači?
Ako sa vam pači meno Marko?
Ja sa pridavam, tiez sa mi to meno nepaci, Marek je este otrasnejsie, Martin je tiez hrozne-vola sa tak moj frajer, ludia ho volaju Mato, ale on nie je Matej, ale Martin, ja som zas Martina a tiez sa mi toto meno nepaci.
Ja, keby som mala syna, tak mu dam take meno, ktore mozem formovat-napr. Richard-znie tak luxusne, honosne, umelecky. Ked ma syn nahneva bude Riso, ak bude dobry, bude Risko, kamarati ho mozu volat Rikino, foneticky- Riči, Rič, Riko.
pekné :}
tiež sa mi to meno moc nepáči...ale zas moje oblúbené mená sa nemusia páčiť vám takže je to naozaj individualne
je to velmi pekne meno, moj bratranec sa vola Marko:-) ale niektori ludia ho volaju aj tak Marek:-(
Andrejka mna len zaujima ako toto meno vnimaju ostatni:-))
a teraz co cakas martinka ze co ti ved to je krute ked normalne clovek vycíti z tohto tvojho pripevku ze sa tesis na babo a mas uz aj meno vybrate, napriklad mne osobne sa ale meno marko vobec nepaci ale sto ludi sto chuti ako sa hovori :D
v pohode meno
Nie je otrepane, preco by bolo? Praveze ma nadych originality a predsa domaceho mena Marek :). Mne sa to VELMI paci.
exoticke? :-)) mne to vobec nepripada exoticke, skôr talianske..
Marko je normálne pekné meno