Ahojte, v novembri čakame nasho prveho synčeka a chceme mu dať meno Marko? Ako sa vam to meno pači?
Ako sa vam pači meno Marko?
Kazdeho Marka v skolke volaju deti i my uciteky ked neposlucha.Maro.
Ked ti nevadi pocut aj negativny nazor, tak teda mne sa velmi nepaci. Tie zvuky mar-ko su podla mna otrasne. To iste ma-rek. Jedno horsie ako druhe.
keby som sa hneval na svoje dieťa tak by som mu povedal Marčisko!
To je v podstate to isté ako marek ;)
Marko je myslím Marek takpovediac v preklade. Jedno aj druhé meno je citovo neutrálne a nedá sa tak ľahko zosmiešniť, čiže podľa mňa je to dobrý výber.
Tie mená, ktoré máme v našom kalendári, sú ok, ale isto by som s tým veľmi neexperimentoval, lebo deti sú dosť zlé voči sebe, čo mi hovorí syn. Isto mu nedajte meno napr. Ferdinant alebo Wolfgang alebo Albert. To by vyznelo dosť pateticky:-)
Ehm....a ďalšia otázka! :D nejaka dobrá prezývka k mojmu menu?
Gbstw: môj priateľ sa volá Marko, a práve preto, lebo otca má zo Srbska, tak aby sa za to meno nemusel hanbiť ani tam, ani tu :-)
Inak, je to krásne meno, ja by som ho môjmu malému tiež dala :-)
aj my cakame v novembri prveho synceka a tiez to bude Marko :) takze vyber chvalim!! a tomu kto komentuje ze marko je shit... nemusi hned urazat za to ze jemu sa pacia klasicke mena nemusi to tak byt u kazdeho.. a robim animatorku v skolach v prirode takze za posledny pol rok my preslo rukami veeeeeeeeelmi vela deti a teda tych Markov az tak vela nie je... zo vsetkych 800 deti by som ich vedela zratat na prstoch ruk....
Marko to ako nejaky bosniak alebo srb :D
Ahojte,,ja sy myslim že na mene Marko nič nieje aj mi mame doma Maleho Marka..a velmi sa mi to meno pači,,vela ludi dava stale tie iste mena ako Mišo,Peter atd,tak prečo nevyskušat niečo nove a ine ako večšina ludi...