Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa zbavím 8kg za dva týždne?

bohus

Tak 8 kg, je strasne vidiet ze uz teraz mas problem, s 8 kg, ale O.K. poradime, recept je Cola pijes iba Colu a nic ine neprijimas, sama uvidis aky budes mat vysledok, ale pamataj na jojo efekt , ( haha) takze to budes opakovat asi ako sa ti bude casto dat az ta potom rovno odvezu a mozno aj s hukackou, supeer!!!! A skoncis u psychosa,

Rebeka

Ahoj Simka,vies co? v siedmej triede sme sa tiez vazili a hadaj co:) pri vyske 172 som mala 65kg:) a tiez som bola najtazsia z triedy.to´vobec nevadi ze mas tolko,to casom aj sama zhodis ak sa budes viac hybat,ale fakt v 13 sa tym nezatazuj. Moja spoluziacka ma 18,meria 182 a ma 80kg a vobec jej to nevadi,nemoze byt predsa kazdy stihly a nezalezi ani na to ze ty mas viac a druhi menej,zalezi na tom ako to mas na tele rozlozene,ja napriklad mam 75,ale vobec na to nevyzeram,fakt,vyzeram na menej ale ja tak mam

simka

Nie,ale keď sme sa v škole vážili všetkým som bola na smiech.Myslím že nie som tučná ale ani chudá,ale dokonca aj obézny chalan z mojej triedy váži menej.Fakt by som chcela schudnúť a naozaj mám väčšie boky a stehná.O zadku ani nehovoriac...

tien

Simka, v 13tich r. by si mala lietat po vonku s kamaratmi, nahanat sa, blaznit sa... A nie vymyslat somariny ako schudnut - jezkove zraky 8kg/2tyzdne.

luccy11

simka: mas len 13 a neskutocny problem :)a co ta vedie k tomu aby si yza dva tyzdne schudla 8 kg, nenapises koli tomu dobre pisomku z matiky alebo co...