Ahoj.Mám len 13 rokov,výšku 172cm a váhu 63kg.Tiež mám väčšie brucho ale to sa mi už podarilo ako tak dostať pod kontrolu,narozdiel od stehien a bokov.Veľmi by som chcela schudnúť na 55kg.Nevie mi niekto poradiť dobré cviky a po prípade diétu?Bola by som fakt vďačná...
Ako sa zbavím 8kg za dva týždne?
PROSíM VAS MAM 165 VIšKU A VAžIM 57 KIL AKO SCHUDNUť čO NEMAM JESť...
uspr, prepacte nehcela som to dat az tri krat, len som stlacila refresh a nejak mi to samo to prdalo
pre boha baby, my mlade dievcata ( mam 18) chudneme oproti 30 40 rocnym zenam enormne rychlo, a to nam staci obycajny pohyb. kazdy den sa tu mlade stazuju ake su tucne, tak baby, vstande od pc, a zacninite nieco robit. v prvom rade prestante pit sladke kofoly a mirindy a bohvie co a nemiesto toho si dajde s kamosmi vonku mineralku alebo caj. a potom, chodite s kamoskami na kupaliska, tak skuste prestat mylsiet na chlapcov ale sup do bazena, a plavat plavat plavat, alebo chodte s kamaratkou, bratom, sestrou na bicykle, alebo kolieksove korcule. alebo jednoducho skuste pomoct v domacnosti. viete kolko pohybu urobite ked povysavate cely byt? poutierate prach? umyjete okna? ja som vcera vyzehlila dva kopcovite kose bielizne, a povysavala cely byt, a dnes som o kilo lahsie, a to ani nepotrebujem:) prste pohyb pohyb pohyb. mozte sa napriklad s mamkou dohodnut ze ked vyzehlite vsetko pradlo, tak ze pojdete spolu niekde na nakupy, kedze bude mat viac casu, alebo ze vam da o nejakych 450,100 korun viac vreckove ( nezvykajte si vsak na o!) a pre 15-16 rocne baby a viac by to mala byt samozrejmost bez naroku nad odmenu. a aked viete ze to vzdate po niekolkych minutach !trapenia" tak ani nezacinajte, skor tym mamke pohorsite ako pomozete. proste treba len vstat od pc, a robit nieco, a schudnete ani neviete ako :)
pre boha baby, my mlade dievcata ( mam 18) chudneme oproti 30 40 rocnym zenam enormne rychlo, a to nam staci obycajny pohyb. kazdy den sa tu mlade stazuju ake su tucne, tak baby, vstande od pc, a zacninite nieco robit. v prvom rade prestante pit sladke kofoly a mirindy a bohvie co a nemiesto toho si dajde s kamosmi vonku mineralku alebo caj. a potom, chodite s kamoskami na kupaliska, tak skuste prestat mylsiet na chlapcov ale sup do bazena, a plavat plavat plavat, alebo chodte s kamaratkou, bratom, sestrou na bicykle, alebo kolieksove korcule. alebo jednoducho skuste pomoct v domacnosti. viete kolko pohybu urobite ked povysavate cely byt? poutierate prach? umyjete okna? ja som vcera vyzehlila dva kopcovite kose bielizne, a povysavala cely byt, a dnes som o kilo lahsie, a to ani nepotrebujem:) prste pohyb pohyb pohyb. mozte sa napriklad s mamkou dohodnut ze ked vyzehlite vsetko pradlo, tak ze pojdete spolu niekde na nakupy, kedze bude mat viac casu, alebo ze vam da o nejakych 450,100 korun viac vreckove ( nezvykajte si vsak na o!) a pre 15-16 rocne baby a viac by to mala byt samozrejmost bez naroku nad odmenu. a aked viete ze to vzdate po niekolkych minutach !trapenia" tak ani nezacinajte, skor tym mamke pohorsite ako pomozete. proste treba len vstat od pc, a robit nieco, a schudnete ani neviete ako :)
Hm neviem preco jej vsetci vyhovarate schudnutie. Ak sa bude citit lepsie, tak nech schudne. Sama som dlhe roky bola tucna. Tucna v tom pravom slova zmysle - na vysky 160cm som mala 80kg. Podarilo sa mi schudnut vdaka 3 veciam.
1. spalovac tuku: www.vitalgarden.sk
2. pravidelna strava v mensich davkach 5x denne - sleduj aj energeticke hodnoty: -odkaz odstránený-.
3. pohyb kazdy den
A prečo by bola šiši? Teraz sa ovela mladším deťom a dospievajucim predpisujú diéty. Je to tak, že proste sa ludia nezdravo stravuju a necvičia. Myslím, že pre tvoj mladý organizmus netraba nejake extra diety. Skor zdrave jedla, nevysmazane, vela zeleniny, nikotučné mliečne výrobky, piť minerálky namiesto džusov a viac cvičiť. AK by to nezabralo tak prestat papať po 7mej alebo lespei po 5tej Cimskor si na to zvyknes tým budes zdravsie žiť. Tvoja vaha nie je extremna ale ani idealna. určite si ju vyformujes a tým že rastieš to bude ovela lahšie. Vela štastia aj ostatným.
...simka, Tebe asi sisi! V trinastich sa drzia diety iba vtedy, ked sa nezapneme do nohavic velkosti 46! prosim Ta nevymyslaj, ved chalanom sa tie kostry nepacia. Dnes som sa bavila s deviatakmi a oni vraveli, ze holka ja najkrajsia, ked je krv-a-mlieko a nie reklama na drogy. Uzivaj zivota, dievca a vypust tu haluz z hlavy...