dobrý deň, prosím vás, mám taký problém.. mám určité predstavy o tom, aká by mala byť moja potenciálna partnerka, ale keď je predpoklad alebo teoretická šanca, že som možno takú spoznal, zisťujem, že jej vôbec nie som hoden, ani jej podobnej s podobnými kvalitami. zaslúži si niečo lepšie než som ja. a nejakú vadnú zase nechcem... čo mám robiť? s niektorými nedostatkami neviem nič spraviť lebo sú podmienené genetikou, odstránenie iných si vyžaduje čas. mám si kúpiť ryby? alebo zajaca? ktoré zviera je schopné väčšej nehy?
objektívna nemožnosť výberu partnerky
Ja som sa minule od kamarátky dozvedel, že ženy zaujme buď pekný, alebo škaredý chlap. Takže vždy máš šancu :-)
Podla mna mu tu radite hluposti, on vie realne posudit, ci na nu ma, alebo ci na nu nema. Skuste sa radsej vcitit do tej zeny(alfa samice)je na vrchu pyramidy a moze si vyberat-ja mam urcite skusenosti s tym, ze so mnou sa muzi vzdy citili vyborne-vyzeram celkom dobre, mam vzdelanie, na svoj vek som na tom financne dobre/mam auto-dokonca lepsie a dokonca uz nie len jedno/ a muzi vyhladavaju moju spolocnost, pretoze sa so mnou da porozpravat o vsetkom, od vyvoja indexu NASDAQ, az po preco Federer klesol az na 3.poziciu ATPrebricku,... a ak by mi o sahare rozpraval automechanik, urcite by som ju nehladala v atlase...:O))) ...velakrat sa mi stalo, ze tej druhej strane som pripadala, ze som zenou ich zivota, ale evidentne niektori na mna absolutne nemali. (takisto aj ja mam svoje naroky) Chybala im teda riadne sebareflexia!!! Viete ako sa potom citi taky clovek, ktoremu su predostrete zamery beta-delta-gama-... samca??? Ak ma zena o niekoho zaujem, sama sa o neho usiluje, ale ak je priatelska, znamena to, ze je len empaticka a ze jej takeho muza moze byt luto.. Ja som ten typ, co nevie povedat nie, po takychro citovych vylevoch sa dotycnemu vyhybam a potom sa ten clovek(kamarat, kolega, sused,..) velmi cuduje, preco mu nedviham telefon!!! Pri vybere partnera si vzdy hovorte VRANA K VRANE SADA, ROVNY ROVNEHO SI HLADA!!! Beskyd-ked mas vystudovane pravo, je predpoklad, ze budes raz advokatom/o pravnikoch sa hovori, ze su to vyuceni zlodeji/, takze je vysoko pravdepodobne, ze budes raz bohaty, aj ked looove nie su vsetko, urcite pomozu pri vybere partnera... a nikto nie je dokonaly-vsetci si myslia, ze som milucka, zlatucka, usmievava - ale az po rokoch vztahu partner zistuje, aky som panovacny nervak:O)))
Ty si čudák...viac nemám, čo k tomu povedať. Také názoru sú hodné dieťaťa nie dospelého muža...
beskyd
vadnuuuu nie????
to mas tak : Do palaca mudrosti vedie cesta krajnosti
beskyd to je ale blbost co si napisal :))
nerozpytvavaj kazdu malickost co je na tebe (podla teba) zle..
no a co, ze nemas auto-co ked jej je to suma fuk, co ked si chudy-mozno sa jej taky pacia
moze jej imponovat , ze si vystudovany prav a dalsich milion veci
este raz pisem nerozhoduj za druhu stranu preco by si sa jej nepacil a nebol pre nu vhodny..mozno prave vdaka vsetkym tym veciam by si sa jej pacil a pritahoval ju
takze len smelo do toho, ak by to nevyslo aspon mozes byt na seba hrdy, ze si zabojoval a snazil si sa ako nechat to plavat a mysliet na to co by bolo keby..
Ovecka, niekto tu po tebe ide! Pozri prispevok od Rom-antik-a, 09:51.
ja ked som spoznala jedneho chalana po týždni som si povedala waaaw takého chalana by som určite raz chcela mať aj ked by som si nikdy nemyslela že by chcel takú babu ako ja a nakoniec to bolo tak že prečo by som ja mala chcieť takého chalana ako je on =) ale aj tak som ho chcela bo v tom bolo srdiečko takže v tomto suhlasim s jajkou že než som spoznala jeho a povedal by si mi že raz budem chciet takého chalana tak ti poviem že nehroziii =) a vidiš aj tak som ho chcela a bola som z toho sama prekvapena jak som upustila od toho čo som chcela (resp. čo by som na chalanovi nechcela)...už som sa dočítala aj k tomu čo si zas =) no ja neviem ale tak určite je lepšie so školou bez práce a auta než než auto škola robotka a všetko v ocinkovom prevedeni =p že si chudy? ved papaj a cvič abo nechaj ju nech si ta troška vykrmi a vytrenuje =D krátkozraký? vela ludi ma okuliare a ak si vyberieš také ktoré sa páčia tebe tak ti dotvoria tvoj štýl (ber to ako stylingový doplnok) čiže zase z toho môžeš spraviť plus pre teba...len by ma zaujimalo aku babu by si to vlastne chcel to som sa ešte stale nedozvedela =p a to že si z blavy vieš koľko tam denne cestuje ludi? vid tvoja vyvolena a koľko ludi tam ma napr podnajom a nie su z blavy takže nevešaj hlavu ;)
beskyd,radsej sa pokus o nu zabojovat,ako to vzdat a polemizovat nad tym,ze chcela by ma,alebo nechcela?aj ked ta odmietne,nie je to hanba,aspon si sa pokusil :)
Beskyd, ty ľudí meriaš? Prečo ľudí hodnotíš a porovnávaš so sebou? Mali oni presne to isté detstvo ako ty? Rodičov? Podmienky rozvíjať sa? Podľa mňa neexistujú lúzri, rovnako ako neexistujú ľudia čo sú lepší ako ty. Sú to len iní ľudia (kočky), ktoré vplyvom rodiny, priateľov, prostredia, šťasteny + nejakým svojim pričinením (alebo ničnerobením).. sú akí sú a sú tam kde sú. Môže sa ti zdať, že kočky sú o riadny kus vpredu (lepšie ako ty), ale kto vie, či sú vpredu len pričinením rodičov a ďalej na sebe až tak nepracujú (nenapredujú). Vtedy sa môže stať, že časom ju ty "predbehneš" a budeš o triedu lepší (to všetko je myslené dosť obrazne, berte to s rezervou). Vykašli sa na myšlienky typu - nie som jej hoden - kočka sa ti páči, máš o ňu záujem, prejav sa a nechaj rozhodnúť JU, či ťa chce alebo nie. Neodpisuj sa dopredu.