dobrý deň, prosím vás, mám taký problém.. mám určité predstavy o tom, aká by mala byť moja potenciálna partnerka, ale keď je predpoklad alebo teoretická šanca, že som možno takú spoznal, zisťujem, že jej vôbec nie som hoden, ani jej podobnej s podobnými kvalitami. zaslúži si niečo lepšie než som ja. a nejakú vadnú zase nechcem... čo mám robiť? s niektorými nedostatkami neviem nič spraviť lebo sú podmienené genetikou, odstránenie iných si vyžaduje čas. mám si kúpiť ryby? alebo zajaca? ktoré zviera je schopné väčšej nehy?
objektívna nemožnosť výberu partnerky
ja som z BA a tym vyrokom ze v BA nemozes najst poriadnu babu ... podla mna si teda slepý a hľadáš niečo tam kde to nie je
ak mas teda svoju vyvolenu, preco to s nou neskusis? to clenenie na alfa , beta..mozno si alfa a ani o tom nevies :)
a to k tym psom a pudom...nemyslela som to tak ze si najdes taku na ktoru bez rozmyslu skocis, ci ako...napr moj partner...ja som nikdy nemala vysnivaneho princa ale prieberciva som bola az az...ale zalubit som sa zalubila velakrat, hoci dalej som s tym nic nerobila az na tohto jedneho...vzdy tam bolo nieco co nebolo ok...podla mna laska na prvy pohlad nie je o pudoch. sex je nieco ine. aspon u mna..
prezent, neviem ci ma chce alebo nie, sme v podstate kamarati. inymi slovami, nebavili sme sa o vztahu. mam len pocit ze si zasluzi viac a dost ma to rozbija, to je cele..
rom-antik-a, palec hore:)))
Ked ta raz ona nechce ako opisujes, tak jej daj pokoj. Hladaj taku ktora bude mat o teba zaujem, a ktorej budes hoden
kajka01, kedze zijem v BA, plnohodnotny vztah som vzhladom na ponuku aka tu je este nemohol mat:) ale ona nie je odtialto ani tu nebyva, nepoznam ju teda bohvieako ale z toho co viem a vidim tak je to uzasna zena hodna tych najlepsich genov, toho najlepsieho materialneho a emocionalneho zabezpecenia, ja som 25 rocny chalan, skoncil som pravo, hladam robotu, nemam auto..:DD som prilis chudy, kratkozraky a alergik, ona by mala mat vela deti s top samcom podla mna.
uhlie, suhlasim. ale o to tu nejde.. to co hovoris ty je zrejme boj o geny, konkurencia, tam sa neda cakat nejake tazke priatelstvo:)
jajka, preco, naroky su fajn, clovek vie co chce a vie co nechce...:) preto su ludia ludmi ze ich spravanie by mohlo byt ine ako spravanie sa psov ktori vybehnu na travnik a hned po sebe skocia... neviem ci dneska este dkaomu hovoria nieco nejake hodnoty okrem jedenia, sexu a kesov, heh.. mam zato ze alfak alfe, beta k bete, a tak, len ked vidim ze clovek by aj mal sancu.. mozno.. ale to svedomie nepusti, kedze ju mam rad nesebecky, ale chcem pre nu to najlepsie. je to na zblaznenie ked sa nad tym zamyslim...
HH18, ja nemam problem so sebavedomim:)) ale mam nadhlad.. ked rovnake meradlo pouzivam na inych a vyjdu mi z toho ako luzri, som zase arogantny, tak aby sa v tych hodnoteniach potom clovek vyznal:))sportoval som cele roky.. na hobby az tak neni cas, treba makat, robit a ucit sa..
beriem spat, ... prepac
prepac, to co si napisal je pekna sprostost, ...