Voľná predkožka

Príspevok v téme: Voľná predkožka
ness

Ahojte, mám 15 rokov a mám problém s mojou predkožkou. Od narodenia nebol žiaden problém, pokrývala mi celý žaluď a dala sa cez neho aj dobre pretiahnuť. No asi od 10 rokov sa začala akoby uvoľňovať a postupom času pomaly sťahovať a obnažovať žaluď aj v kľudnom stave. Najprv bolo vidno len trochu žaluďa no a po dvoch rokoch predkožka obopínala len polovicu a dnes už je aj v kľudnom stave celý žaluď obnažený. Proste tá pevná časť ktorá je normálne natiahnutá pred žaluďom a drží ho vnútri predkožky je úplne uvoľnená a stiahnutá až za žaluď na telo penisu. Nijak ma neškrtí ani nič podobné no môj penis vyzerá ako obrezaný aj keď nie je. Mám pocit akoby predkožka prestala rásť spolu s penisom alebo neviem. Ak je zima tak sa tá spomínaná pevná časť predkožky ktorá je u mňa voľná, trocha spevní a ak za ňu vopchám žaluď tak ho nachvíľu aj udrží vo vnútri, no v teplom prostredí sa opäť uvoľní, samovoľne stiahne a obnaží žaluď. Nemá to zrejme žiadny vplyv na funkciu penisu lebo masturbácia a všetko ostatné prebieha normálne.
Máte niekto podobnú skúsenosť alebo je tu nejaký odborník ktorý by vedel čo je to vlastne za chorobu a či to vôbec je choroba, poprípade či sa to dá nejako vyriešiť?

RianaRia

Moj mu to ma tiez, jeho penis je tak malo citlivy, ze niekedy aj pocas sexu zmekne, dala by som polku zivota za to aby predkozku mal, Mala som aj obrezaneho a bol na tom rovnako, penis bez predkozky vyzera otrasne a najhosie na tom je ze vsetky zeny vratane mna tvrdia ze je to pekne, lepsie, super, uzasne,... len aby neublizili partnerovi, ale ked mame babinec a pride na tuto temu, vsetkych chlapov bez predkozky n am je luto.

Nikk

No ono je to pravda s tím, že se sníží citlivost, ale vy kteří o tom píšete jste to ještě nezažili. Ona se sníží citlivost a dlouho vydržíte, ale vydrží tak dlouho dívka/žena? Myslím, že víc jak půl hodiny nevydrží a muž s volnou předkožkou normálně, takže ze sexu skoro nic nemá. Je to problém a velký a řešení jsem zatím nikde nenašel.

mini_mo

Neviem čo ti na tom vadí. Nič sa ti stať nemôže. Veď si vezmi koľko chalanov je obrezaných a v pohode. Citlivosť nestratíš pokiaľ nenosíš úplne voľné spodné prádlé, resp. nechodíš \"naostro\". Ja nosím predkožku stiahnutú za žaluďom stále aj keď by som ju dokázal mať aj na žaludi. Ale takto mi je to lepšie. A páči sa to aj dievčatám. Mimochodom, keď máš na žaludi predkožku usádza sa ti tam maz a to aj po sprchovaní a preto väčšina dievčat nechce robiť orál ;) buď rád, že to máš tak ako to máš

mini_mo

Neviem čo ti na tom vadí. Nič sa ti stať nemôže. Veď si vezmi koľko chalanov je obrezaných a v pohode. Citlivosť nestratíš pokiaľ nenosíš úplne voľné spodné prádlé, resp. nechodíš "naostro". Ja nosím predkožku stiahnutú za žaluďom stále aj keď by som ju dokázal mať aj na žaludi. Ale takto mi je to lepšie. A páči sa to aj dievčatám. Mimochodom, keď máš na žaludi predkožku usádza sa ti tam maz a to aj po sprchovaní a preto väčšina dievčat nechce robiť orál ;) buď rád, že to máš tak ako to máš

ness

avo: mám to tak už dlhší čas a žiadnu infekciu ani nič podobné som ešte nedostal...jediné čo ma na tom trápi je tá kozmetická stránka pretože sa mi to nepáči a žaluď mám suchý a trocha menej citlivý.

avo

no nezavidim ale ja by som sa ho mac nechytal ani nemastil(vies co myslim) aby si nedostal nejaku infekciu a co mozno najrychlejsie siel ku urologovi sak ja viem ze sa to lahko pise ku urologovi ale radsej chod aby si dakedy nebanoval:O

mate59

si sa s tým ešte nestretol,lebo si mladý a sex. neskúsený,ale pri sexe je žaluď vždy obnažený,aj pri orálnom.Jednoducho máš kratšiu predkožku.Neznepokojuj sa nad tým, je to v poriadku.

ness

No neviem...ešte som sa nestretol u dievčat s názorom že je to krajšie keď je žaluď obnažený aj v normálnom stave. Skôr naopak. Rád by som vedel aj príčinu keďže som o takom niečo ešte nepočul a aj v internetovej poradni mi povedali že s neakou "prirodzenou obriezkou" sa ešte nestretli.

parararam

Práve preto že vyzeráš ako obrezaný, by som bol rád... Vieš, ja by som rád šiel na obriezku, ale takto bez príčiny a ked nemám žiadny problém, je to čudné :)

mate59

s tým už nič nenarobíš, máš kratšiu predkožku.Ak sa ti to nepáči, babám sa to ale páči,má to pre teba výhodu,že sa ti ľahko udržuje hygiena žaluďa,ak ho máš suchý, natri si ho krémom,telo si zvykne a žaluď bude menej citlivý, v sexe dlhšie vydržíš.Nemaj z toho mindráky.Nauč sa mať rád svoje telo také,aké je.