Zdravim vas,
chcem sa poradit. Mam problem s vlastnou sesternicou, pretoze mam terajsieho priatela, do ktoreho ona bola cele roky zamilovana a nezvladla situaciu, ked sme sa do seba zamilovali a sme spolu. Denne mu pise 20 mailov, smsiek, na facebook, azet, vsade. Ociernuje ma, aka som kurva, jeb---ta, pi-a, atd. Je to neprijemne, pretoze mne osobne to nepovie, nezavola a ani nenapise. Priatela to uz obtazuje, obaja sme na nervy, pretoze je to psychicky narusena osoba. Siri o mne nepravdive informacie, zavadzajuce a urazaju moju osobu. To iste robi aj pred nasou rodinou - jej mamou, bratom, cize mojou tetou a bratrancom. Cela nasa rodina vsak uz ma s nou zle skusenosti, pretoze klame a doma mamke vybielila ucet, resp. okradla ju o sumu v prepocte na SK asi 300 tis.
Vcera som bola u jednej pani, ktora sa venuje spiritualnym veciam a velmi je fajn, kedze uz mam s nou len dobre skusenosti. Ked mi hovorila o mojom priatelovi a o tom, ze nasa laska je silna, v tej chvili som odpadla, jednoducho som bola cca 15 sekund odpisana v bezvedomi. Urobila mi test, ci som urieknuta a bola som.... jedna velka lyzica vody naviac. Co nasvedcuje tomu, ze je mozne ze tento zly vplyv na mna ma ona.
O to vsak nejde. Dnes jej chcem zavolat a povedat jej razne pred cca. dvoma svedkami, kt. budu pri mne, ze ak este raz sa na moju adresu vyjadri nepravdivo a vulgarne, idem na policiu ju udat (maily, smsky, vsetko mam k dispozicii)
Vas nazor je aky?