Červená šnúrka na ruke - co to je?

gusko

nee to je cervena snurka preto ..lebo to ma ochranovat proti zlej energie..tym padom bude clovek ludnejsi ..a tak .. :) to je vlastne kuscok z bieleh magii :)

serdzo

V celku súlasím s vyjadrením že je to na ochranu proti neprajnosti,urieknutiu alebo mágii.Pomôže to však len malým deťom dospelým je to na prd.Prečítaj si na nete članky o prorobení a tý ktorý tomu neveria a žijú v ,,REALITE,,sú neznalý nakoľko to ich neospravedlňuje.Prečo? No ľudia sme všeliaky závidíme si ,klameme ,podvadzame a zvyčajne nikomu nedoprajeme.Dajte ruku do ohňa za kamarátou ,susedou a kelegou v praci!!!Červená stužka je na ochranu ale i vyrovnanie energie tela aspoň som to čítal na stánkach veštici sevalinky v odpovediach čo odpovedala ľuďom .

bibi123

snurka je naozaj proti urieknutiu, ako to tu bolo velakrat popisane. Snurka by mala byt darovana, zaviazana na 3uzle... Urieknut moze aj clovek nevedomky zo zavisti, kedze vyzeram celkom dobre:O)vo vsetkej skromnosti, mam pekne auto, frajera, psa, dobre vztahy v rodine...tak snurku nosim a viem, ze mi pomaha... velakrat som bola urieknuta, kedy som sa citila velmi zle z nicoho nic. Da sa to zistit velmi lahko, ci ste boli urieknuti-date si do pohara 3polievkove lyzice vody-potriete si chrbtom ruky tvar-najprv oci, celo, potom lyca z vnutornej casti tvare k usiam, zopakujete 3x a odmeriate vodu, ktora zostala v pohari... asi 4x sa mi stalo, ze som si namerala 4-5lyzic a to je proti vsetkym fyzikalnym zakonom... zazracne sa mi polepsilo, takze viem, ze je na tom kusisko pravdy...

Namor1333333

Ty kokos , niektorí tu to majú dosť zložité. Napr lost asi ani nevie v sebe ujednotiť vlastný názor niečo ako \" mám názor ale nesúhlasím s ním\" iný len zašnuruje a odšnuruje \"gatrix\"
mal by som veľa otázok na týchto pánov

AdamKrt

jajka001:

ale verim, ze prestalo vrestat. Smradlave curance valiace sa cez oci, asi muselo kukat jak puk, ze co sa to deje a co mu to tak smrdi.... :)

opalka

tak, ked som zakladala tuto temu,ani som netusila, co sa tu dozviem

a preto radsej budem na ochranu nosit kaser

dakujem :)

jajka001

mna este nikto nikdy neuriekol ale myslim ze ludia so slabsou psychikou su mozno nachylnejsi na take veci...cosi ako ludia so znizenou ezo imunitou :) a pretoze deticky su take krehke, zaviedol sa tento pohansky zvyk...inac, z vela zdrojov som pocula ze ako niekto s divnym pohladom "uriekol " dieťaťko, to začalo vrešťať a nešlo utíšiť, a stará babka vzala ošťanú plienku, pretrela mu oči a prestalo to...kto nezazil neuverí :) zvláštne, čo
a dalej o tom očistci, ze umyť si s ním tvár.

janka24

lost..je pravda,že každý je strojcom svojho štastia a teda,ked si ten dotýčny zaviaže šnurku a vsugeruje si,že odtiahne od seba všetko zlé,tak tomu bude verit a naozaj odtiahne
a urieknutie?Možno ak naozaj niekto povie na druheho zlé a sa dotyčnému stane zlé,ale tiež v tom prípade ak si to pripusti,aby sa mu niečo zle stalo...

lost

Noo, ja som len teraz popleteny, pretoze:

- ludia hovoria ze "kazdy je strojcom vlastneho stastia"
AVSAK, ak nosia snurky na co i len ochranu pred VONKAJSIM svetom, tak tymto podla mna vyvratia ten prvy vyrok, pretoze podla toho vyroku vonkajsi svet nemoze zasahovat do mojho zivota, pretoze svoj osud si tvorim sam.
Cize tymto by vlastne podla mna zili podla: "Vonkajsi svet je tvorcom mojho osudu" (+alebo minulost)..

Z ineho pohladu:
- ak je to katolik, nemal by verit na snurky, ale v Boha
- ak to katolit nie je, zaujimave ze neveri v Boha, ale na snurky uz ano

Teraz nemyslim nikoho konkretne, leob si nepamatam presne kto to napisal, ale len tak z globalneho hladiska :)

Jedine co ma napada je ze "ja som tvorca svojho osudu" A TAK *preto nosim snurku* ktora ma ma pred vonkajsim svetom uchranit :D

Nenaznacujem ze neexistuje urieknutie, i ked osobne na to velmi neverim, mozno to existuje a mozno aj man niekto uriekol, lebo sa mi stavaju nepochopitelne veci a smola (ale zaroven aj zriedkave stastie). Avsak, ak existuje nieco ako urieknutie, muselo by existovat aj nieco co to vyvazi, najjednoduchsi priklad by mohla byt KARMA, to znamena, ze ak ma dnes niekto uriekne, OK stane sa mi nieco zle, ale vrati sa mu to dvojnasobne. Ale ja som teda v minuse, ako t napravit? Netusim, mozno ale zelat niekomu dobre a vrati sa mi to tiez a tym ma to "znuluje", alebo dostavi do "plusu" (pozitivnej energie/stastia). Neviem ako presne karma funguje, a z toho dovodu ani na to nejak velmi neverim. Ale tusim hinduisti na karmu celkom davaju a veria tomu..