Červená šnúrka na ruke - co to je?

Antie333

...normalne si namocis konceky prstov pravej ruky a pretries si celo,lave lice a potom prave..takto to urobis 3x po sebe....znie to akoze dost strelene :DD

Antie333

Cervena snurka sa nosi proti "urieknutiu" ,aby clovek nedostal "z ocu" tak,ako tu uz mnohi povedali a prejavovat sa to moze rozne,teda,co badam v mojom okoli,niekoho boli hlava,niekto zvracia... + su k tomu rozne ritualy,ktorym som neverilam,az kym som ich neuvidela na vlastne oci nejeden raz...do misky date 4 lyzice vody,potom si z nej malilinko odpijete...3x do nej namocite ruku,prejdete po tvari so slovami "ureky muzske a zenske prec" a ak ste "z ocu"...moze vam nasledne vyjst az 7 lyzic....na moj dusu :DD

Joo

ja ju mam na ruke dlho, viacmenej zo zvyku ,neviem ci pomaha pretoze neviem ,ako by som "fungovala" kebyze ju dam dole (len si ju menim za novu) :) ....... neviem ci to pomaha ,mozno trosku :-/

ojka

fsghsfgh, niektorí si tie šnúrky ani nekupujú ale uväzujú si rovno nitky, alebo bavlnky... nič masívneho....
červená šnúrka je inak symbolom člena Kabaly. A tento náramok ich má ochrániť od diabla a negatívnej energie....
takže je vec každého človeka, že či v to veria, alebo nie... (; je to o psychike ((-:

fsghsfgh

Ludia, prosím Vás odkial tie naramky mate?? Ja som mala raz a dlho mi neydrzal - pretrhol sa (to by malo zmanevat ze ma uz vela negativnej energie v sebe) .. neviete o nejakej predajni v BA kde ich predavaju ??