nezerem

zuzka1911

high priest,

chcela by som vedieť, či tiež trpíš anorexiou a týmto spôsobom v tom chceš podporovať aj iných, alebo si fakt tak vysoko "inteligentný/á"

High Priest

no si tucna,mala by si este zhodit.Obezita patri k najhorsim chorobam.Hlavne sa nesmies bat,chudni pomaly a zdravo uvidis skresas to na tych 30 kg mozno aj menej , a mozno uplne zmiznes a to bude potom dobre nie?

zuzka1911

To je samozrejmosť :) Ja veľmi dobre viem, že potrebuješ podporu, pretože každá z nás ju potrebuje. Bez toho to proste nejde... Ďakujem Ti. Dúfam, že v sebe nájdeš tú silu a pôjde Ti to. Ale verím, že áno, lebo začala si vynikajúco chválim Ťa. Dúfam, že dnes si ale pri tom grepe neskončila a dala si si aj niečo viacej. Hm ? A ak nie, nevadí. Dobre sa vyspi a teš sa na nejaké raňajky :) Aj keď viackrát ešte zlyháš, dôležité je chcieť a nevzdávať sa. Každý deň začať s tým, že dnes to bude pozitívne, dnes sa najem, nevyvraciam atď. OK ? Takže smelo do toho ! Držím palce.

wanda13

zuzka vieš o tom že si uplne perfektná osôbka???? :-) ďakujem za podporu ani neviem či si tolku dobrotu vôbec zaslužim

wanda13

zuzka vieš o tom že si uplne perfektná osôbka???? :-) ďakujem za podporu ani neviem či si tolku dobrotu vôbec zaslužim

zuzka1911

wanda,

musis zabojovat sama za seba. pozri sa na ine baby - stane sa s nimi nieco, ked zjedia dva mesiaciky grepu ? no nie, grep este aj spaluje... ja som to tiez tak robila. vsugerovala som si, ze proste z toho jablka nepriberiem a basta. odputaj pozornost od svojich chorych myslienok, chod si lahnut, treba vela spat, v spanku sa telo regeneruje a spaluje. ja som mala neskutocne poruchy spanku, ale ked som sa dostala do ako-takej psychickej pohody, zacala som normalne spavat. dnes som spala 5 hodin, lebo som nemala cas viacej a uplne citim, ze je to sakra malo. a vtedy to bola standardna dlzka mojho spanku. pomohla mi kamoska, ktora so mnou tyzden jedla ranajky, desiatu, obed, olovrant, veceru a videla som, ze clovek tak proste nepriberie, citi sa dobre, ma energiu atd., sprav si aj ty taky "experiment" a uvidis. je to sto a jedna. je to milion a jedna. budes sa citit neporovnatelne lepsie. ja som vcera nemala na nic cas, ani sa najest, furt nieco a rano o 4tej som sa zobudila, ze mi je normalne zle, ze som hladna. inokedy mi bolo vynikajuco, ked som mala tyzden prazdny zaludok. teraz uz nie ... uvidis, musis prekovat toto tazke obdobie, musis to prezit, negrcat, je to tazke, ale pokial budes mat tu vidinu, ze ti potom bude uzasne, dobre, nebudes mat kruhy pod ocami, nebudes slaba... odputaj od sprostych a chorych myslienok pozornost, chod von, na kavu alebo so psom. povedz to sestre ak jej mozes plne doverovat. ale povedz to len takej osobe, ktorej mozes doverovat. moja mama nic nechapala, napisala som jej milion stranovy list, kde som sa jej to snazila vysvetlit, myslienky mi isli a ja som pisala. pomohlo to. bola vdacna a povedala, ze odvtedy dost pochopila. poprosila som ju o pomoc a ospravedlnila sa za seba, ze som nervozna atd., ale ze to nemyslim zle. takze asi tak. neviem, pytaj sa hocico. musis sa z toho dostat ak chces byt stastna. citak knizky, pozeraj filmy, komedie a smej sa. smiech je super liek, mne pomaha :)

wanda13

zuzka zjedla som dnes dva mesiačiky grepu a citim sa ako slon.. mam pocit že mam velke brucho a tučne stehna:-((

nemôžem to povedať rodičom tych by to položilo.. oni by to nepochopili su zo starej školy ked boli časy že niekedy nebolo čo jesť.. toto by oni nepochopili ocino ma už skoro 70 a ma slabe srdco zložilo by ho to..

kamaratky? nemam taku ktorej by som tak dôverovala.. možno sestra tej by som to mohla povedať..

roxana28

Baby moja kamaratka za posledne 2 tyždne ako som s nou nebola velmi schudla určite aj zo 7 kilo a ja sa velmi o nu bojim nechcem aby si pokazila zivot ..nojim sa že ma anorexiu ako jej mam pomoct??

zuzka1911

wanda,

myslim, ze si urobila tie spravne kroky. na zaciatok vynikajuce. isla si k lekarke + vyhodila si toho sebca, ktory ta len podporoval v nejedeni. teraz kasli na to, co bolo a tes sa na to, co pride. neries preco sa to stalo prave tebe, proste sa to stalo, hlavne je, ze s tym chces nieco urobit, ze sa chces liecit. ze ti psychologicka povedala, ze musis zacat jest ? no jasne, co si cakala moja ? ale neboj, to, ze zacnes jest automaticky neznamena, ze sa vyzeries do obezity, alebo ze budes tucna. ved spravnou stravou a cvicenim sa da aj chudnut. ale ty musis dat do normalu tvoj metabolizmus a travenie, lebo si ich strasnym sposobom tyrala. oni nevedia co to je spracovavat jedlo. a ked sa toto vsetko da dokopy, neboj, bude dobre. ja ked som zacala jest po mojom anorektickom obdobi, citila som sa ako slon co i len z jablka, nafuknuta a tak, ale treba to ten tyzden vydrzat a da sa to dokopy. uvidis. len to nemozes vzdat. urcite sa mas aj komu zdoverit. rodicia ? kolegovia ? naj priatelka ? niekoho najdes, urcite na tebe zalezi kopu ludom, len ty si myslis, ze nie :) drzim palce, zvladnes to. ked sa chce, tak sa da vsetko !