ahojte! mam podla vas problem? akma 165cm a 35kg? obcas ma boli hlava aj brucho astale mam pocit ze som tlsta....
nezerem
pre Wanda 13: určite vyskúšaj tú hospitalizáciu, keď už iné metósy zlyhali, skús aj toto...odporúčam Pezinok, je tam krásne prostredie, nemocnica je obklopená horami-Malé Karpaty, personál je ochotný a milý, nemáš čo stratiť :-)
dnes som bola u terapeutky a ta mi odporučila hospitalizaciu...Lenže ja som normalna 24-ročna baba, ktora si musi platiť najom, externe študium a musi chodiť do práce..Vôbec neviem čo mám robiť.Ostala by možnosť povedať to rodičom aby mi nejako finančne pomohli. V praci by som šla na PN a potom by som šla napr. na 1 tyžden ešte k nim.. Neviem sa rozhodnuť neviem čo mam robiť
myslím, že by si to, wanda, mala zvážiť. lebo po polovičke jabĺčku mať výčitky je zlé. mojko, bojuj viacej, zdôverila si sa už tej sestre ? ona Ti pomôže, neboj sa. alebo mamina... alebo aspoň ten psychoterapeut, veď oni vedia čo treba robiť (snáď, lebo moja to nevedela... čistá hrôza to bola) ! musíš sa nejako naštartovať, začni tým, že sa začneš mať rada, svoj život, akceptuj sa taká aká si. a keď budeš mať rada samú seba, nebudeš sa chcieť toľko týrať !!!!
wanda,uprimne zlatko,nemyslim si,ze zjedenie pol jablka je progres!vsetky kocky by ste mali prestat s domacou liecbou!hje to psychicka porucha a patri do ruk odbornikom!mozno ju zvladnete mat "pod kontrolou"chvilu...ona sa ale vrati,po tych rokoch je to bohuzial jedina kamaratka,ktoru este mate...v pripade 35 kg na 165cm a jedno zjedene jablko denne to uz znie priamo ako za 5 min 12..
tak som tu.. nakoniec som zvladla pol jablka bez šupky... som celkom unavena z dnešneho dna ale trocha sa aj tešim že sa to pomaly pomaličky pohýna pozitívnym smerom.. Mam trocha nutkanie to ísť vyvrátiť ale snad to v sebe potlačím....Drž sa zuzka tebe to ide celkom pekne...si moja obrovská podpora..
wanda,
mam o teba obavy, chces aby ta zase viezli domov, ze si odpadla ? musis sa moja snazit trosku viacej :) ja som dnes papala 2 jablka, take nove acidko (mnam) a teraz som zjedla zeleninovy salat s cer. zemlickou :) pohodicka, tesim sa. ani nemam myslienky ist na wc :) toto sa mi paci, neviem odkial sa vo mne berie tolko sily. ani nemam chut sa prejest, ani vycitky ze priberiem. som na seba hrozne hrda :) zeby som sa fakt zalubila ? hehe
no dnes sa mi velmi nedarí, okrem toho že mám stresy v práci... tak som ešte dnes nejedla vôbec len pila ....:-( Stale to odkladám rano som si kupila jablko že ho zjem ale ešte som si ho nedala:-(
wanda,
ako sa ti dnes dari ? drzim palce velmi :)
hmm podľa mna na tieto stupidne prispevky netreba .. Je pravda že si tu chodím pre podporu lebo nikde inde ju nedostanem.. pretože sa bojím niekomu dôverovať práve kvôli týmto ironickým poznámkam.. Je pravda že tam kde som teraz - môžem si zato sama..ale ako sa hovorí netreba hádzať flintu do žita...a ja to ani nevzdám aj ked včera to boli len dva mesiačiky grepu a mega výčitky svedomia.. verím že dnes to budú už iba veľké výčitky svedomia a nie mega veľké
možno hej, asi pravdepodobne áno, ale ... tej sme si už užili dosť a nie každý ju chápe ... baby, ktoré sem chodia po podporu si berú väčšinou všetko osobne a ... neviem, dá sa aj inak