Ahojte každý rok takto v juli ma chytí nádcha alebo alergia najprv sa s tým nedá nič robiť upchatý nos úplne potom sa čoto pustí momentálne mám štádium neustáleho kýchania a smrkania čo je to? alergia nadcha nemá s tým niekto skúseností čo pomáha?
draci_zub :)
Mozno nova vlada nieco poriesi:)
Rozdiel medzi lavicovou ,,Ficovou" a pravicovou je v tom,ze lavicova je benevolentna a dopraje aj tym co h...o robia....pravicova je tvrdsia v tom ale v globale ma lepsiu strategiu aj za cenu ,,zivotov"tych co su lenivi.
draci_zub- tam nevidi viac menej nikto:)
Je to len a len na peniazoch a ak budu peniaze......je potrebne mat doverychodneho cloveka ktory sa rozhodne spravne a ucini to bez vlastneho prospechu a v prospech tych co to potrebuju.
draci_zub-suhlas.....ale pojde to jedine vtedy,ak sa zasije diera na spodku vreca a zvysi sa prijem penazi do pokladnice.....cize nas danovnikov to nieco bude stat.. Je to normalna matematika....a vsetko tak funguje v dnesnom svete.
Si ma asi neochopil na zaciatku......
Asi nemozme mat vsetko......tak ako v beznom zivote.Niekto ma porsche cayenne a niekto mjazdi na zigulaku.........my sme niekde v strede......cize mame skodu octaviu.
No dobre, dajme tomu ze analyzou krvi (haha) ... ale ked mi nepovies kde, tak sa nemozem ist dat vysetrit. Myslel som niečo na Slovensku čo platí zdravotná poisťovňa.