Nemam nervy ja moju svokru

lioness_01

nika, som na 100% presvečená, že ona by sa tiež mala ísť liečiť... zrejme niečo zdedila po svojej matke, neni to normálne ak máš povolené ísť na WC do 19:00, dúfam, že to striktne nedodržiavaš... ale fakt, keď bude mať nejaký záchvat, tak normálne jej trebárs aj zavolajte sanitku, oni ju už poriešia...

nika LV

vdova je 7 rokov... teraz si narazila nejakeho stareho tak rastie..... ma 59r ... jej matka zdochla na psychiatrickej klinike.... jej od zaciaku vsetko vadi aj ze pustim vodu v kuchyni zacne kricat ze ju to rusi..... vecer na wc len do 19:00 lebo ona chce spat a rusi ju to.... atd

zuzic

svorka ma este manzela? ze ci su obaja proti vam alebo ked len ona sama a manzel je na tvojej strane tak to mate lepsie ste dvaja a ked je proti nej aj jej syn lahsie sa to vyriesi keby jej on povedal a zavrel by jej tym hubu tak nema co povedat

lioness_01

fúúúha, a aký je vlastne s ňou problém, že ona vás nenávidí oboch? som myslela, že len tebe ako neveste robí zlobu... no tak to by som jej asi fakt navrhla tú psychiatriu...

lioness_01

otvorene jej povedať do očí čo si o nej myslíš a spýtať sa jej, či má za každým keď vám robí zle z toho orgazmus... lebo že sa ti nezdá jej správanie celkom ok, a rada by si jej navrhla psychiatrické liečenie... že určite ju zoberú hneď ako urgentný prípad...

ak ti robí skutočne tak ako píšeš zle, tak ju fakt treba dajako odfajčiť a ukázať jej, že ty a jej synáčik nie ste rohožky na utieranie topánok ani servítky aby si do vás utierala hubu