Nemam nervy ja moju svokru

opalka

zviazat
nalozit do auta
v noci odviezt na ukrajinske hranice

a ak trafi domov, tvarit sa , ze je to omyl, ze ju nepoznas, ze sa asi sekla a urobit z nej debila

lenka-----

Z tvojich slov necitit nic ine len neuctu, nenavist, zlobu. Je to dom tvojej svokry, nemas ziadne pravo starat sa do toho s kym chodi a ake ma pravidla. Ak sa ti nepaci, dvere su volne. Uvedomujes si, ze aj ked je mozno psychicky chora, ty na nej parazitujes, chces ju udriet, zbavit sa jej a vystvat ju? Co si to za cloveka? Aspon pracujes, ked nemate na najom? Ako mozes hovorit o cloveku ze zdochol, alebo ze niekoho zabijes? Zivot je zrkadlo, raz sa ti vsetko vrati...

lost

A zijete u svokry alebo ona u vas ?

Nahrat by sa dalo aj tak, ze das skrytu kameru niekam, ktora bude neustale nahravat. Ak mas pocitac, dalo by sa to poriesit s malou webkamerkou, co by nevyslo viac ako 20eur..

Alebo ju ignorovat, ale ak je naozaj psychicky labilna, ktovie co to s nou moze urobit.. Hlavne nepreukazovat ziadny strach, reagovat ladovo kludne. A s tym WC, kupil by som si serblik a mal to niekde na chodbe.. Mozno radsej povoli WC potom :D

Zabitie, alebo otravanie je nanic :D To by som musel kupovat jed z velkoobchodu.

zuzic

nika a co ju najrat cez zachvat? mala som jednu sibnutu ucitelku co mala zachvaty a pred inymi bola herecka. a raz sme ju nafilmovali a vsetci len pozerali ze to by nam niktop neveril ale mali sme dokaz. dalej co bolo neviem odisla som zo skoly. nebol by to dobry napad ako dokaz?

zuzic

som za to co povedala liones. ze cez ten zachvat alebo nech to aspon niekto vidi viac ludi a odporucit liecenie lebo naozaj normalne to nie je a ak sa to neprestane tak sa scvoknes ty! rieste to s manzelom ako ju tam dostat fakt ine riesenie nevidim

nika LV

lioness.... ked niekto pride tak bude herecka ,,,,,, a ked odide je spina... keby pride ta sanitka tak zacne sa hrat....