swistica, mozno by nebolo uplne od veci precitat si najprv celu diskusiu. Je sice pravda, ze na objektivne posudenie by to chcelo vediet ovela viac, ale podla toho co som sa tu zatial docitala ja, maju nika a jej manzel od prizivnikov veeelmi daleko. Platia predsa najom, elektriku a plyn. Ci aj nejak pomahaju v domacnosti to neviem, mozno to nika este upresni. Tiez sa mi nezda zeby tu niekoho ohovarala, pyta si radu a pokial ju chce dostat musi predsa aspon v kratkosti vysvetlit svoj problem, ktorym je v tomto pripade svokra. Jej svokru by som nerada sudila, nepoznam jej verziu ... no pokial naozaj zakazuje pouzivanie toalety po siedmej hodine vecer alebo jej vadi pokial niekto pusti vodu (napriklad ide umyt riad?) alebo vyzaduje vysvetlenie na co presne minaju svoje peniaze, do ktorych ju nic nie je, tak to normalne urcite nie je. To ze je nika agresivna sa v takomto pripade pochopit da lebo podobne spravanie by vyprovokovalo asi vacsinu ludi k agresii ale viac sa k tomu vyjadrit nemozem lebo neviem kto s tym zacal...Nika skusila si sa so svokrou na rovinu porozpravat o tomto probleme? Ak ano, pises ze nemate na vlastne byvanie, no pises zaroven, ze jej platite urcite peniaze za veci suvisiace s vasim pobytom u nej... neviem sice aka je to suma, no nedala by sa radsej vyuzit na byvanie niekde inde? Pokial nie a naozaj si presvedcena ze tvoja svokra ma mozno nejaky zdravotny problem ktory ju nuti takto sa spravat, mala by si predsalen zainvestovat napriklad do tej kamery a skusit ju dostat na liecenie, kde by jej lekari mohli pomoct, pokial to maju v rodine mozno naozaj zdedila nejaku chorobu len to sama nevidi (alebo nechce vidiet). Poslednym riesenim by bola uplna ignoracia. Bud na nu nereagovat vobec alebo len na vsetko odpovedat "dobre" a robit si po svojom. Vela stastia ti zelam, hadam sa to co najskor vyriesi.