Da sa este zachranit vztah v ktorom su hadky takmer na dennom poriadku?:(
laska a hadky...
Ja sa s priatelkou v poslednom case tiez dost hadam.Teda nikdy po sebe nekricime ani si nenadavame ale drobnych konfliktov je vela.Mame vsak tu smolu ze sme spolu iba cez vykend a to je velmi malo.Mne velmi chyba jej objatie pocit ze je somnou.Nevie to pochopit.
hm..podla toho co pises u nas to bolo tak isto- zo zaciatku uplne uzasne potom sme sa sem-tam rafli...no a ku koncu sme sa uz len hadali... z lasky ubudlo a obaja sme usudili ze je najlepsie sa rozist:( nie je vzdy jednoduche taketo rozhodnutie.v podstate je to len na vas. ja si stale hovorim ze keby sme este urobili daco na zaciatku proti tym hadkam tak by sme sa mozno nikdy nerozisli...no a mozno by sme ten rozchod len oddialili...clovek nikdy nevie:)
Tak pokial su to len banality tak sa skus nedat vyprovokovat.Proste povedz svoj nazor ale nedaj sa dohnat ku kriku a buchaniu s dverami.Nerieste zbytocne kadejake somariny ale radsej si urobte nejaky pekny program.Netreba vsetko zbytocne analyzovat lebo muzi aj zeny zmyslaju obcas rozdielne a potom vznikaju konflikty.Kazdy z vas je presvedceny a svojej pravde a mozes sa aj rozkrajat a nedosiahnes to aby zmenil svoj nazor.Akurat sa len nepekne pohadate a mate po peknom dni.
slusny_muz:chcela vedieť ako zachrániť vzťah....takto to robímja a máme doma klud,všetci sme šťastný...
Dakujem vam vsetkym za vas nazor!:)
vacsinou su to iba banality...
ethelka to bol teraz nazor vydatej zeny....Hi....ako z ucebnice..
to som si aj ja uvedomila.parkrat som si do jazyka zahryzla aj ja.len ked on s niecim zacne nedokazem ho ignorovat...bude do mna dobiedzat
No pokial je tvrdohlavy tak to uz je len na tebe ci budes tuto jeho vlastnost tolerovat alebo sa rozidete.Hadate sa o nejakych somarinach alebo aj vaznych veciach?Myslim nazory na zivot a tak dalej...
viem o čom hovoríš,tak ti odporúčam nereagovať na jeho podnety odísť do vedlajšej miestnosti...alebo mu niekedy skús dať zapravdu,to si šplhneš...a on bude hrdý a šťastný...