Da sa este zachranit vztah v ktorom su hadky takmer na dennom poriadku?:(
laska a hadky...
hadka sa zacne uplne nevinne.preco som buchla dverami?preco som povedala (zevraj) neslusne slovo?...hej a mala som meniny a pytal sa ma ci mi spoluziaci dali pusu?vrchol ziarlivosti:(
No takyto problem mam obcas s priatelom aj ja.A potom zvycajne vybuchnem lebo nemam nervy na to aby som ho presviedcala ze nema pravdu.Ale uz som sa naucila ze obcas si treba zahryznut do jazyka pokial ide len o nejaku banalnu vec.
ale s tvrdohlavou mulicou pohnut nedokazete:(
a niektorí ludia majú potrebu sa hádať vo vzťahu-talianske vzťahy,...
Tamarra a kvoli comu sa hadate?Je to nieco vazne?Lebo zalezi aj na tom ze aky je dovod tohto stavu v ktorom sa nachadzate...skus to popisat blizsie tu vasu situaciu.
su to take veci ze sa nezhodneme na niecom co viem ze je pravda ale on akokeby to nechcel pochopit a vytvori si svoju pravdu.nenadavame na seba.len sa nedokazeme zhodnut v nazoroch.
Da sa to zachranit pokial si obaja poviete co vam na to druhom vadi a preco sa k sebe takto spravate.Obaja si musite uvedomit svoje chyby a snazit sa v tomto co najviac krotit.
nepoznam vas vztah, tazko sa radi...a zalezi aj na tom ako sa hadate, lebo je tiez umenie sa hadat ale s uctou voci tomu druhemu...a nieze ze vytahujete nechutne veci na seba, ktore toho druheho rania
takze si myslis ze to nema ziadnu sancu??
niekedy aj ludia ktori sa lubia su natolko rozdielni ze musia sa rozist....