hmm nevedela som kam mam tuto otazku zaradit..no proste ja mam priatela a patri k muzom,ktori nevedia povedat zene nieco pekne..lubim ta alebo nejake skratka pochvalu mas krasne oci..viem ze ma lubi..no chyba mi to..povedal mi,ze ked to povie raz to znamena ze ma stale lubi.no ja som clovek ktory to potrebuje obcas pocut.myslim ze to kazdy je taky ze to potrebuje pocut.tak prosim chlapi aj zeny vyjadrite sa..ozte mi napisata ke mate vy skusenosti s tymto a vy muzi mi mozno pomozete pochopit preco ste niektori taky.
Preco muzi nevedia vyjadrit svoje city??
ale vedia to vyjadrit dokonca aj velmi krasne,len velmi malo ale treba ich prinutit.A potom to uz bude stale,viem s vlastnej skusenosti.Treba sa s nim o tom porozpravat
Nie kazdy chlap to vie vyjadrit slovami ale skutkami to urcite kazdy dokaze.Muzi obcas nevedia najst tie spravne slova alebo maju jednoducho pocit ze nie je potrebne vraviet nam tak casto ze nas miluju ked sa podla toho spravaju.Aj ja ked som sa dozadovala u svojho priatela aby mi to hovoril castejsie tak sa ma prekvapene opytal ze ci nevidim ako ma lubi.Takze baby uvedomte si ze slova nie su az tak dolezite.Co by som mala z toho keby mi vkuse hovoril ze ma lubi a pritom ma nepostiskal alebo nepomojkal?
Tiez som sa stretol s tym ze ked zene prejavim city ona sa stiahne akoby mala strach.
No moja priatelka mi zakazala aby som jej take nieco hovoril teda pisat.Ale mi sme povacsine iba v pisomnom kontakte.Potom o mesiac mi zase vravela preco jej to nepisem ze jej to chyba.Vy fakt neviete co chcete.
1. muzi su ini ako zeny
2. muzi sa menej vyjadruju verbalne
3. muzi hovoria cinmi a nie ustami
4. muzi maju akceptovat typicke zenske spravanie
5. zeny maju akceptovat typicky muzske spravanie
PROTIRECIS SI:
CITAT: "..ked mne nikto nepovie ze ma lubi aKO TO MAM VEDIET?hm.. :( viem ze ma lubi"
Bez komentara :)))))))
ved ale ja to vazne nechapem.ked som priatelovi povedala preco mi to obcas nepovie lebo ja som taka ez to potrebujem..a mi povedal ze on on nie prelietavy ze ked mi povedal ze ma lubi je to tak a nezmeni sa to tyzdnom..ibaze to je ..ked mne nikto nepovie ze ma lubi aKO TO MAM VEDIET?hm.. :( viem ze ma lubi len neviem preco sa nemoze prisposobit..ja sa mu tolkych veciach prisposobuje..preco sa potom on nevie v tom ze mi to raz za cas povedat??niekedy si myslim ze si muzi myslia ze mi zeny sa mame prisposobovat a oni nemusia..tym nechem urazit nikoho..nevravim ze vsetci
pozri co to dorobilo ta uprimnost so sklamanym
a to neznamena ze ked to nehovorim kazdu minutu ze som tupec!!!