Drzim dietu lebo idem na dovolenku o mesiac a chcem trochu z brucha schudnut.dari sa mi uz 6 den.Ale som fajciar (5denne) a kavickar (3 x cca 200ml).Teraz pijem kavu bez cukru a fajcim ako obvykle ale nejak nechudnem.Chodim behat a nic. Moze to byt z kavy a cigariet? Zastavuju chudnutie?
Kofein a nikotin = dieta?
ukaz mi kde som napisala ze ma niekto pit zeleny caj a ze je zdravy?
preco sa potrebujes posmievat? a zhadzovat?
rastie ti tak sebavedomie?
ukaz mi kde som napisala nieco o zelenom caji!!!!!!
Tie pozitivne ucinky su sice pekne, ale zaujimalo by ma kto financoval ten vyskum. Ak chce antioxidanty tak nech si spravy radsej zeleny caj. Jediny dobry efekt ma este pred cvicenim. To odvodnovanie nie je prave najlepsie, kedze je praveze dobre viac pit, obzvlast v lete, pri cviceni a pri diete. Ja som este nikoho nevidel kavu zapijat poharom vody. Neda sa povedat ze by bola skodliva, ale naco do seba zbytocne ladovat kofein.
mna o dobrych ucinkoch kavy nepresviedcaj, je to jed. sam priznavas ze su v tom skodliviny, tak preco davat telu jedy?
a studie ktore tvrdia ine, su platene kavovym priemyslom.
watermelon-
Káva obsahuje aj škodlivé látky /ale len vo veľmi malej miere/. Vznikajú v procese praženia, odvar z rozomletých surových kávových bôbov ich neobsahuje. Výskumom sa zistilo, že moč osôb, ktoré vyfajčili 18 cigariet, preukázal výrazné mutagénne vlastnosti, zatiaľ čo moč tých, ktorí vypili nápoj pripravený z 12 gramov instantnej kávy, takúto vlastnosť neprejavil.
Čítajte viac: primar.sme.sk
kava obsahuje jedy ako kyselina trieslova (neviem ci je to dobre po slovensky), aromaticke oleje a pyridin - jed ktory vznika prazenim. kofein obsahuje kadmium.
konzumenti kavy su 2,5krat viac nachylni na rakovinu moc. mechura. vplyv kofeinu na mozok a nervovy system je nicivejsi nez vplyv morfia.
fajcenim dodavas telu kyselinu nikotinovu (pokial si dobre spominam sa tak vola), cize mozno sa moze zdat ze ma stimulujici ucinok lebo tela sa tej kyseliny chce hned zbavit. ale ze by to bolo zdrave, to nie
Pri chudnutí nesmiem piť kávu
Káva má pri chudnutí pozitívny účinok. Obsahuje mnoho antioxidantov, ktoré pomáhajú pri likvidácii voľných radikálov v organizme. Kofeín stimuluje – síce málo, ale predsa – výdaj energie formou tepla, mierne tak zvýši energetický obrat. Káva má tiež odvodňujúci efekt, a preto k nej vždy patrí veľký pohár vody.
www.senior.sk