Drzim dietu lebo idem na dovolenku o mesiac a chcem trochu z brucha schudnut.dari sa mi uz 6 den.Ale som fajciar (5denne) a kavickar (3 x cca 200ml).Teraz pijem kavu bez cukru a fajcim ako obvykle ale nejak nechudnem.Chodim behat a nic. Moze to byt z kavy a cigariet? Zastavuju chudnutie?
Kofein a nikotin = dieta?
NEVIEM co toje a preco by som to mala potrebovat
k zakladatelovi temy..po 6 dnoch chcet vidiet vysledky je trocha nadhodnotene..za tyzden maximalne polkila az kilo..viac chudut nie je dobre..
anojasne sekta...
nenanucujem silou mocou nic, len sa snazim vyvratit nazory, to by mala byt konstruktivna diskusia a urcite si si vsimla ze mi tu este nikto nic nevyvratil... ale to je jedno. mas pravdu je blbost snazit sa ponukat iny pohlad na vec ked o to ludia nestoja.
vies ako to zacalo? navrhla som surovu stravu v inej teme a hned sa na mna osopili ludia. tak oni sa mozu osopovat a ja nemam ani reagovat? chapem co chces povedat, mam zmiznut, nikto to nechce pocuvat, ok mne je jedno
Hm hm, takze nemusite sa tak rozculovat, da sa to aj s kludom vydiskutovat. Znecistenie urcite je, ale je otazne do akej miery, kazdy si rad prikrasluje pravdu. Urcite sa lovi nadmerne no pochybujem ze by sa dovolilo uplne vyhubenie, lebo potom by uz vazne nemali co lovit a vsetky tie firmy by skrachovali, takze je to aj v ich zaujme. Sol je potrebna, len je otazne do akej miery. Kazdy lekar ti povie obmedzit sol lebo je dnes pridavana vsade a nadmerne, kedze ludom chuti. Nebyt soli tak mozu vznikat krce. A ludia ktori sa viac hybu, alebo viac potia, potrebuju soli viac. Ak sa dodrzuje pitny rezim a sol sa konzumuje v miere tak je to ok.
No co je zase skodlive napriklad na mlieku? Ked tu hovoris o surovom veganstve. A ak chces ludom pomoct a chces aby sa stravovali zdravo tak na to ides zlou cestou. Si myslis ze takeho bezneho cloveka presvedcis na surove veganstvo? Ak je to aj ta najlepsia vec na svete, tak na to treba ist postupne. O najdokonalejsej potrave by sa dalo polemizovat. Pokial viem tak gorily sa musia furt krmit, lebo ich svalova hmota je obrovska a proteiny v potreve(ovoci) skoro ziadne. Rovnako su dolezite nenasytene tuky a tuky ako take kedze su to najvacsie zdroje energie. No a koniec koncov na ovoci su, ako si sama spominala pesticidy, s ktorymi sa vraj dokaze tvoje telo vyrovnat, no rovnako sa moze vyrovnat s inymi latkami, koli ktorym ty pokladas ine veci za skodlive.
ked budes raz potrebovat fyziolag povedz z nechces lebo je to anorganicka sol..
nehadajte sa, nedokazujte si, nevyvracajte nazor druhych. kazdy ma iny sposob zivota, iny zivotny styl ak mu to vyhovuje nech sa paci. ak niekto si niecim skodi pride nato po par mesiacoch sam.ak neskodi tak si zije tak ako chce.
niekto je klobasy, slaninu, stravuje sa v mekaci, fastfoodoch, jeho problem, niekto je iba surovu zeleninu.
len jedno prosim ta watermelon nevyspupuj ako niekto z nejakej sekty, lebo tvoje vystupovanie mi tak pride.z viacerych tem. ak chces niekomu pomoct, dobre navrhni mu to, ale propagovat to silou mocou ludom, ktory si myslia nieco ine, nema zmysel. a je to forum, naco si nicit nervy :)
a konecne k zakladatelke temy, podla mna kofein a nikotim nebrzdia tvoje chudnutie, bude v tom nieco ine. by som skor povedala ze z toho sa chudne .vela bab zacne fajcit kvoli tomu aby schudli a piju hnusne horke kavy :D
vsak som uz raz pisala, ze treba zalozit temu pod nazvom : "Podme sa hadat" .. urcite to vela ludi vyuzije :))
tak kam sa mame ist hadat?? :))
mrtvych anorganickych
dievcence, nic v zlom, ale ste uz trosku mimo temu ;)