fajka mi smrdi a natahuje ma z nej ...

lenulik123987

najprv som to tiež nechcel skúsit, no teraz je to celkom bežná vec :D Väčšina to tu už písala ... :) a ako pozerám celkom rozumné názory sa tuna píšu :)

paupau

ani to tu nejdem čítať lebo je fakt hlúpe, problém je problém ale takto sa o tom vyjadrovať je ponižujúce a potupné tak pre teba ako pre tvojho priateľa.

môj názor zo skúsenosti - mala som pár chalanov pred tým svojim terajším a tiež som si myslela že "fajka" nie je to pravé pre mňa, mala som voči tomu blok, možno mi to nevoňalo nechutilo a mala som pocit že mi bude samotný akt spôsobovať chuť na dávenie. myslela som že je chyba vo mne, opakovalo sa to pri každom a tak som to už ďalej ani neskúšala..
ale ! dala som sa dokopy s chalanom ktorého nadovšetko milujem a spravím pre neho všetko na svete, bez toho aby ma do niečoho nútil som raz rozhodla skúsiť čo to dá a šlo to, bez akéhokoľvek blok.u som to spravila a mala som z toho super pocit. A odvtedy to patrí takmer ku každému milovaniu.

tak si myslím, že pre niekoho je to normálne pri akomkoľvek styku s kýmkoľvek a u iných je to neprípustné a potom sme my, ktorí to robíme z lásky k svojmu :)

polepetkova

Ja to vidím takto:

Bud dotycna este nebola vyzreta na vykonavanie tychto cinnosti a preto sa tak vyjadruje

Alebo jej ten chlap nebol sudeny (ze si jednoducho nesadli co sa tyka vone) a i ked mozno dotycny dodrziaval hygienu, jej smrdel.. a pritom mal len svoju normalnu specificku vonu..

ellyy

tak mozno vam vas nesmrdi, ale aj mne to smrdi, a az ma z toho napina...skusala som uz kdeco aj slahacku cokoladu no nepomohlo a to sa vzdy poriadne vyumyva...proste nemozem, hodila by som sablu a okrem toho to nesuvisi s tym ako sa umyva ale ako sa stravuje, moj skoro vobec neje maso ani zeleninu...a malo co je lebo je prilis vyberavy...

bia@

preboha tebe čo smrdí? máš 5 rokov?... penis síce nevoní po fialkách ale smrdieť? to vobec nesmrdí.... akurát ked tvoj chalan onanuje a ptm sa neumyva alebo nwm...