Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

fajka mi smrdi a natahuje ma z nej ...

cengus

No tak ten moj sa umyva a hovorte si co chete ak ma semeno neutralnu chut tak ako dovi dopi lebo dnes som sa to pytala viacerych skusenych osob....Mozno je to stravou ale hadam mu nebudem davat dietny jedalnicek.....

Jancitka33

No ja neviem teda, ale podľa mňa má semeno neutrálnu chuť. A ak to je inak, je to spôsobené stravou. Ešte sa mi nestalo že by mi to bolo tak nepríjemné že by som to musela vypluť.
a čo sa týka samotného penisu, tak zápach nieje nič, čo by sa nedalo odstrániť bežnou hygienou. Nájdi si takého čo sa umýva a máš po probléme. Ak sa nič nezmení ani potom, problém zrejme nebude na mužskej strane ;-)

lioness_01

ciga, ja som sa nestretla zatiaľ za svoj 21 ročný život s chlapom, ktorý by mal chuť hneď mne alebo ktorejkoľvek mojej známej/kamarátke strkať penis pred oči...

ty máš zrejme nejaký psychický blok...

ciga

cengus plne s tebou suhlasim , tiez by som dopriala kazdemu chlapovi , aby si dal do ust svoj smradlavy ud , je to hnusne ...a muzi nesnivaju o nicom len ako ho zene vytasit rovno pred oci , ako keby to bola nejaka dobrota , chlapi su v tychto veciach arogantni , ziadna zena nestrci hned muzovi svoju vaginu medzi oci a caka , ze ju bude lizat ako kaviar

cengus

Ak sa Ti nieco hnusi tak to naozaj nema vyznam robit ale necakaj ani Ty ze Ti ju niekto potom vylyze.Ak Vam to obom nechyba tak ok....Priznam sa ja to muzovi urobim sem tam ustami ale tiez mi vadi ze to ma predsa len urcity pach a vytekajuca vodicka je chutovo proste divna.....Veru ziadne mnam a podla mna tak je to aj u mna.Urcite ta oja nechutio ako zmrzlina....Mozno s tymi lubrikacnymi jedlymi gelmi by to bolo ok ale semeno je semeno a ja ho rozhodne nepreglgam.To by som fakt hodila sablu...Vzdy to idem vyplut do umyvadla a potom si dam pastu do ust.Nic v zlom ale kolko ludi tolko chuti takze uuuuurcite nebude so mnou kazdy suhlasit...Niektore baby to miluju jest a urcite maju z toho ich muzikovia radost.Ok kolko ludi tolko chuti ale ja osobne vzdy citim na jazyku taku chut ze u mna je to proste sajrajt a ak mi pani neveria nech si to laskavo ochutnaju a zjedia.....

AdamKrt

No a to si snad fajcila mnozstvo vtakov ? :)

Moze byt, ze konkretny clovek Ti smrdi. Alebo nema moc dobru hygienu.

Pokial sa pouziju vonave sprchove gely, vonavky a plus pouzijes intimny lubrikacny jedly gel, alebo to ochutis niecim ako salko, med, nutela, atd - tak uz by si musela mat cuch jak psisko, aby si nieco take citila...

lioness_01

ak sa ti to nepáči, tak to nerob... nikto ťa nesmie k tomu nútiť, na to mysli...

inak, neviem o tom, že by mal penis čistotného chlapa nejaký hnusný smrad, ak sa chlap pravidelne umýva, a neje tri dni v kuse cibuľovú polievku a cesnakové langoše (:D) tak by nemal byť žiadny problém, myslím si, že u teba je problém skôr v psychike...