mám jeden problém...už vyše roka si píšem s chalanom cez internet...najskôr to bol len nevinný žart ako spoznať staršieho študenta na našej škole...ale má to úplne iný zpád...úplne sme sa stali závislými..stále čakáme na poštu od seba...až mi jedného dňa napísal,že sa do mňa zaľúbil...a že to si slová,ktoré ešte nikdy k nikomu nepovedal..a že pre neho znamenám veľa...veľmi sa chcel stretnúť...tak som si vymyslela,že musím odísť...veľmi som sa do toho zamotala...mám pocit,že som sa do neho zamilovala aj ja...neviem čo mám robiť pretože sa vydávam za niekoho kto nie som...nechcem ho sklamať,ale iná cestu tu nevedie..prosím vzjadrite mi svoj názot...ďakujem...a strašne ma to mrzí..
troška som to prehnala
ALI:ok dakujem ti...pochopila..skusim..si zlata..
dakujem vam vsetkym..nieco vymyslím :))
napadla ma jedna vec. skus mu povedat (jemne a s citom!) ze si niekoho stretla a ze to vyzera slubne, ze sa stretavate, ze k nemu nieco citis a pripadne mu po nejakej dobe povedz, aby ste si spolu nepisali... teda, ak si mu este nenapisala, ze ho lubis. to by bol fat problem. (dufam, ze si pochopila ako to myslim, lebo to vyzera dost divne napisane)
je to tak, nikdy nevieš,kto je na druhej strane, a ako to zoberie. môže to byť psychicky labilnejšia osobnosť, alebo naopak. Najlepšie je pred stretnutím povedať pravdu, môžeš to urobiť ako radí duduška, alebo sa veľmi ospravedlniť, ak ťa to klamstvo, samozrejme mrzí a povedať pravdu. potom uvidíš, ako zareaguje, či sa ešte bude chcieť stretnúť. preto známosť cez net je veľké riziko...nikdy nevieš, kto je vskutočnosti na druhej strane.
noked si si to vymyslela, tak to obráť na srandu!!!Tomá každý rád! amyslíš, že on ti vo všetkom hovoril IBA prav du??? takéhonepoznám! určite sa s tebou pohrával ako ty s ním!!!
hlúúpučká...zažila som nieco podobne,zamilovala som sa do neho,este som ho ani nevidela,nevymýšlala som si síce co sa týka veku alebo postavy,ale skrývala som,ze nie som tak celkom normálna a ze mam psych.poruchu.najvacsí sok bol vsak,ked mi on povedal,ze ma zasebou dost spinavu minulost,lenze ja som sa s nim aj napriek tomu nerozisla a tiez som mu povedala pravdu o sebe a on to tiez prijal.a stretli sme sa az potom.takze ti radim,aby si mu povedala pravdu este predtým nez sa s nim stretnes.
milacik37: nikdy nevies kto je na druhej strane, ona ho nepozna, nemozes vediet co spravi, ak sa zalubil
pisal som ze je to extrem, ten priklad,...to bolo len na ilustraciu...
no ja by som to vyriešila tak,že by som mu začala pomaličky písať pravdu,ked sa neurazí tak to zoberie,a ked sa urazí,tak si nič nespraví.Lepšie odutý ako zabitý.
no milacik37, s tym by som moc nesuhlasil stretnut sa osobne a povedat mu pravdu. Prednedavnom obehlo svetom, presne takyto isty pripad, stretli a nakoniec vysvytlo, ze vyzera uplne inak a ze si dost vymyslala. Chudak chlapec to nezniesol a zabil sa....toto je extrem, ale nech to ostane iba naurovni netu a mailov a mozno cez mail naznacit ze par veci nebolo pravdivych...kedze cely ten vztah je internetovy...