mám jeden problém...už vyše roka si píšem s chalanom cez internet...najskôr to bol len nevinný žart ako spoznať staršieho študenta na našej škole...ale má to úplne iný zpád...úplne sme sa stali závislými..stále čakáme na poštu od seba...až mi jedného dňa napísal,že sa do mňa zaľúbil...a že to si slová,ktoré ešte nikdy k nikomu nepovedal..a že pre neho znamenám veľa...veľmi sa chcel stretnúť...tak som si vymyslela,že musím odísť...veľmi som sa do toho zamotala...mám pocit,že som sa do neho zamilovala aj ja...neviem čo mám robiť pretože sa vydávam za niekoho kto nie som...nechcem ho sklamať,ale iná cestu tu nevedie..prosím vzjadrite mi svoj názot...ďakujem...a strašne ma to mrzí..
troška som to prehnala
DUDUŠKA:hej je to problém,pretože som si celú postavu vymyslela...všetko...bol to hlúpy nápad mojej kamošky...
ALI:no ja som sa ho pokúšala ignorovať,čo sa nedalo,pretože mi ho strašne prišlo ľúto...ja viem..preto som z toho úplne mimo...ale ďakujem vám baby :))
ach no co uz. stalo sa. menohla si vediet, ze sa to takto vyvynie. ako velmi si mu klamala? ak si si len napr. pridala zopar rokov, tak by to nemal byt az taky problem. mas moznost:povedat mu pravdu (ak je to mala loz) a mozno ti odpusti, povedat mu pravdu a ranit ho, zacat ho povedzme ignorovat (lenze to vobec nie je fer a velmi lahko by si sa z toho vyzula, toto nerob) alebo sa z toho nejak vykecat. ak si si naozaj vymyslela celu tvoju postavu, tak ho to moze velmi zranit... mysli na to, pripadne mi este napis.
a to je problém??? no tak sa stretnite a až potom budeš vedieť, čisa lubite. zatiaľ je to iba chemia,ktorá vas pritahuje